Gabriela Cristea a pregătit camera bebelușului! Ce frumos a pictat pereții

tavi_si_gabi.jpg

tavi clonda gabriela cristea te vreau langa mine
Cei doi soţi au făcut echipă până în urmă cu două săptămâni la "Te vreau lângă mine!"
foto: arhiva personală

Mult a fost, puțin a rămas! Gabriela Cristea a intrat în ultimul trimestru de sarcină și a început să pună la punct toate detaliile pentru venirea pe lume a fetiței ei și a lui Tavi Clonda. Prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a amenajat camera copilei și încântată de rezultat a publicat imagini pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea (42 de ani) şi Tavi Clonda (37 de ani) sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți și se ocupă ca bebelușului să nu-i lipsească nimic. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi ţină fetiţa în braţe. Până la ziua cea mare, vedeta tv și soțul ei au grijă ca totul să fie aranjat complet și au început cu camera micuței. Au cumpărat mobilierul, au zugrăvit pereții într-o nuanță de roz pal și i-au decorat cu steluțe. 

camera bebe gabriela cristeaZoom
Pentru camera fetiței Gabriela și Tavi au pictat fiecare steluță în parte
foto: arhiva personala

"Am desenat steluțe pentru steaua ce urmează să se nască! Din păcate nu am găsit tapet, așa și am pictat fiecare steluță în parte", a anunțat Gabriela Cristea. Prezentatoarea Kanal d a intrat pe ultima sută de metri și cu amenajarea vilei în care vor locui cei trei. Vedeta a spus deja că atunci când totul va fi gata, ea și soțul vor da o petrecere de pomină. Așa cum deja ne-au obișnuit vedetele și Gabriela Cristea vrea să organizeze un eveniment dedicat special bebelușului din burtică, petrecere la care mămicile aduc, de obicei, cadouri pentru copilul nenăscut.

Gabriela Cristea este însărcinată în șapte luni cu primul ei copil pentru care s-a chinuit mult să-l conceapă. Vedeta și soțul ei au lucrat până de curând împreună la aceeași emisiune, dar el a intrat în dizgrația șefilor și a fost nevoit să renunțe.  

 

 

loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea

    După îndelungi şi costisitoare tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea şi-a văzut visul cu ochii! Vedeta tv este însărcinată în 15 săptămâni, urmând ca la finalul lunii august ea şi soţul său, Tavi Clonda, să devină părinţi. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi fix după ce medicul le-a spus că nu sunt probleme cu sarcina.

  • Bate vânt de schimbare la Kanal D, iar asta s-a văzut odată cu venirea noilor vedete precum Andreea Bănică şi Victor Slav în echipa postului turcesc. Pe picior de plecare sunt însă şi Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, care lucrează împreună la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Săptămâna trecută, ei au fost ţinuţi în chingi de şefi, din cauza unui scandal de pomină.

  • gabriela cristea insracinata 6 luni stimulent financiar

    Proiectul Gabrielei Firea prin care vrea să ofere un stimulent financiar de 2.500 de lei pentru nou-născuți, acordat de Primăria Capitalei părinţilor cu domiciliul în Bucureşti, dar şi celor cu viză de flotant, a creat isterie pe pagina de Facebook a Gabrielei Cristea. Vedeta Kanal d a distribuit un articol pe această temă, crezând că va da o veste bună, dar nu a reuşit decât să-şi urce în cap internauţii.