Gabriela Cristea, momente de calvar în timpul sarcinii: „Făceam injecții în burtă!”

gabi_cristea.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, indemnizatie mame, Gabriela Cristea mama, produse barter, vedete avantaje, Kanal D
Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2015
Foto: Facebook

Gabriela Cristea a trecut prin clipe foarte dificile înainte să devină mamă. După o sarcină pierdută, prezentatoarea a făcut tot ce i-a stat în putere ca să aibă un copil și a îndurat un tratament extrem de dificil.

Astăzi, viața de familie a cuplului Cristea - Clonda este una fericită. Micuța Victoria este universul celor doi. Însă, Gabriela și Tavi au trecut prin multe clipe amare. Mai întâi, prezentatoarea a pierdut o sarcină. Apoi, pentru că și-a dorit foarte mult să devină mamă, Gabriela a făcut multe sacrificii ca să-și ducă sarcina la termen.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat” a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. 

 

Loading...

Citește și

  • Gabriela Cristea este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește viața de familie pe care și-a dorit-o din tot sufletul, alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au împreună o fetiță, micuța Victoria, de care sunt foarte mândri. Cert este că, deși cei doi au așteptat un copil mult mai devreme în viață, soarta le-a năruit această dorință, la momentul respectiv.

  • gabriela cristea antena stars show matrimonial

    Dorul de copil e mare, mai ales când sarcina a venit după multe sacrificii! Gabriela Cristea s-a întors pe sticlă de o lună, cu noua ei emisiune de la Antena Stars, dar gândul îi zboară mereu acasă. Zilele trecute, gazda show-ului matrimonial "Te iubesc de nu te vezi" nu a mai aşteptat să termine programul şi şi-a răsfăţat fetiţa în curtea televiziunii, în pauzele de la emisiune.