Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua lui Tavi Clonda: «E om, bărbat, tată, amant, băiețel»

gabriela-cristea.jpg

Ce mesaj frumos i-a scris Gabriela Cristea lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea a avut grijă ca soțul ei să fie foarte iubit în aceast zi, în care a împlinit 40 de ani. Prezentatoarea tv a publicat un mesaj pe rețelele de socializare o declarație de dragoste cum nu a mai văzut internetul până acum.

Cuvintele scrise de Gabriela Cristea a emoționat o țară întreagă și cu siguranță și pe soțul ei care i-a oferit doi copii.

„E om, bărbat, tată, amant, băiețel, iubitor, harnic, delăsător, comic, șarmant,frumos, tânăr, fresh, e… El este omul care mă împlinește!!! Dragostea vieții mele, bărbatul meu, tatăl copiilor mei… și lista continuă. Azi e ziua lui și chiar dacă nu sunt perfectă, important e că el mă face să mă simt prrfectă. La mulți ani!!!”, este mesajul tranmis de Gabriela Cristea de ziua de naștere a partenerului ei de viață.

gabriela_cristea_tavi_clonda.jpg

Foto: Sever Gheorghe

Emoţii uriaşe pe 5 septembrie pentru Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani). Vedetele şi-au botezat fiica născută pe 17 martie 2019 Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Naşii cuplului, Cristina Şişcanu (34 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani), au pregătit în cele mai mici detalii evenimentul la care au venit peste 100 de invitaţi.

Gabi Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, o ţin doar în petreceri. Nici bine nu s-a încheiat nunta lor de pe 24 august, că a venit şi botezul lui Iris. Cei doi şi-au dorit ca evenimentul să fie unul tradiţional, cu ursitoare şi alte momente speciale. Tortul micuţei Thea Iris Selena a fost şi el unul cu adevărat special, în ton cu tema petrecerii. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu un meniu rafinat, preparate sofisticate, dar şi cu un program artistic spectaculos.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1