Gabriela Cristea îşi răsfaţă fetiţa în pauze! A cerut să-i fie adus copilul de acasă

gabi.jpg

gabriela cristea antena stars show matrimonial
Gabriela Cristea a fugit din platou la fetiţa ei care o aştepta în curte
foto: captură video Antena Stars

Dorul de copil e mare, mai ales când sarcina a venit după multe sacrificii! Gabriela Cristea s-a întors pe sticlă de o lună, cu noua ei emisiune de la Antena Stars, dar gândul îi zboară mereu acasă. Zilele trecute, gazda show-ului matrimonial "Te iubesc de nu te vezi" nu a mai aşteptat să termine programul şi şi-a răsfăţat fetiţa în curtea televiziunii, în pauzele de la emisiune.

Gabriela Cristea (43 de ani) a revenit în televiziune la finele lunii mai după o absenţă de 8 luni. În tot acest timp, vedeta s-a dedicat în exclusivitate familiei, mai ales fetiţei ei Bella Victoria Margot. Pentru că şi-a dorit enorm un copil, vestea sarcinii a fost împlinirea unor rugăciuni fierbinţi. Aşa au ales Gabriela Cristea şi Tavi Clonda numele Victoria, declarându-se câştigători în lupta cu tratamentele pe care vedeta tv le-a făcut ca să rămână însărcinată.

gabriela_bebe.jpg

gabriela crisea fetita paula craciunescu
Gabriela Cristea i-a cerut cel mai probabil Paulei Crăciunescu să-şi vadă fetiţa
foto: captură video Antena Stars

Fetiţa este totul pentru prezentatoarea tv şi pentru artist, şi cum mama ei s-a întors la lucru, bebeluşul a rămas în grija cântăreţului. Dar Tavi are şi el un program aglomerat, fiind solicitat cu trupa să participe la diferite evenimente. Când părinţii eu sunt ocupaţi, micuţa Victoria se pare că stă cu mama vitregă a Gabrielei Cristea. De altfel, Paula Crăciunescu a fost văzută în curtea televiziunii cu fetiţa Gabrielei, pe care a adus-o special pentru mama ei. Vedeta nu a mai aşteptat să se încheie emisiunea şi în pauze a ieşit de câte ori a avut ocazia să se joace şi să-şi răsfeţe copilul. Imagini cu cele două au fost surprinse chiar de colegii vedetei tv, care au făcut publice cadre din culisele emisiunii prezentate de Gabriela Cristea.   

 

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea te vreau langa mine

    De când a devenit mămică, Gabriela Cristea s-a dedicat noului ei job, acela de a o avea grijă de copil. A intrat în concediu, dar când a vrut să revină la "Te vreau lângă mine" de la Kanal d, uşile i s-au închis în faţă. După ani în care, bruneta a fost vedeta psotului patronat de turci, miercuri seara, prezentatoarea a marcat o premieră. A acceptat invitaţia lui Dan Capatos, ceea ce dă curs speculaţiilor potrivit cărora ea şi-ar fi încheiat socotelile cu cei de la Kanal d şi ar fi purtat negocieri cu staţia din Băneasa.

  • Dragusanu Cristea audienta emisiuni

    După o lungă absență de pe sticlă, Gabriela Cristea s-a întors în televiziune. A debutat la Antena Stars, luni (28 mai), de la 18.45, cu dating-show-ul "Te iubesc de nu te vezi", în timp ce rivala ei Bianca Drăgușanu a rămas titulară la "Te vreau lângă mine", vechea emisiune prezentată de brunetă la Kanal d, de la ora 13.00. Cele două nu se intersectează, pentru că producțiile au ore de difuzare diferite, dar se suprapun o singură oră, când postul din Băneasa difuzează în reluare "Te iubesc de nu te vezi".