Gabriela Cristea, invitată în platoul rivalilor de la Antena 1! Kanal D e istorie?

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea te vreau langa mine
Gabriela Cristea i-a lăsat locul Biancăi Drăguşanu la Kanal d
Foto: arhivă personală

De când a devenit mămică, Gabriela Cristea s-a dedicat noului ei job, acela de a o avea grijă de copil. A intrat în concediu, dar când a vrut să revină la "Te vreau lângă mine" de la Kanal d, uşile i s-au închis în faţă. După ani în care, bruneta a fost vedeta psotului patronat de turci, miercuri seara, prezentatoarea a marcat o premieră. A acceptat invitaţia lui Dan Capatos, ceea ce dă curs speculaţiilor potrivit cărora ea şi-ar fi încheiat socotelile cu cei de la Kanal d şi ar fi purtat negocieri cu staţia din Băneasa.

Gabriela Cristea se pregăteşte pentru botezul fetiţei sale Victoria şi a făcut dezvăluiri, miercuri seară, despre slujba de creştinare şi petrecerea de după biserică la Antena 1 şi nu la Kanal d, aşa cum v-aţi fi aşteptat. Prezentatoarea tv a avut pe mână emisiunea "Te vreau lângă mine" de la postul patronat de turci, show matrimonial pe care îl găzduieşte acum Bianca Drăguşanu. Cele două şi-au trimis săgeţi otrăvite, dar blonda a rămas fermă de poziţie, fiind preferată de şefi. Prezenţa Gabrielei Cristea în platoul de la Antena 1 ridică multe semne de întrebare. Se ştie că pe perioada în care un om de televiziune are încheiat un contract cu un anumit post, rare sunt apariţiile la alte staţii.

gabi_cristea.jpg

gabriela cristea antena 1
Gabriela Cristea a povestit detalii despte botez la emisiunea lui Dan Capatos
Foto: captură Antena 1

Astfel, zvonurile care circulă de la finele anului 2017, potrivit cărora Gabriela Cristea ar fi purtat negocieri intense pentru un show matrimonial la Antena 1 încep să prindă contur. 

"Am făcut degustarea. Nu o să avem sarmale. O să fie un botez mare. Tavi va cânta la petrecere. Vom avea patru naşi pentru Victoria. Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, care sunt şi ei părinţii unei fetiţe, mai mare cu cinci luni decât Victoria, sora lui Tavi Clonda şi un adolescent, bun prieten cu noi", a spus Gabriela Cristea.

Pregătirile pentru botezul fetiţei vedetei au intrat în linie dreaptă, evenimentul urmând să aibă loc la 14 aprilie.      

Loading...

Citește și

 • gabriela cristea botez

  Emisiunea “Te vreau lângă mine” încinge spiritele între Gabriela Cristea, aflată în concediu de maternitate, şi Bianca Drăguşanu, înlocuitoarea ei. De la începutul anului, proaspăta mămică îşi tot anunţă revenirea, dar noul sezon al show-ului matrimonial a început cu celebra blondă în calitate de gazdă, ba chiar şefii au modificat platoul ţinând cont de cerinţele ei. În aceste condiţii, nu este de mirare de ce Gabi Cristea se simte ameninţată şi îşi revendică postul în biroul şefilor.

 • Bianca Drăguşanu a înlocuit-o pe Gabriela Cristea la cârma emisiunii "Te vreau lângă mine" de-a lungul mai multor luni, iar acest lucru ar putea fi definitiv.

 • gabriela cristea te vreau langa mine

  Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

 • Foto

  Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.

 • foto

  Gabriela Cristea a devenit mamă cu aproape trei luni în urmă, iar toți apropiații așteaptă momentul în care fetița acesteia va fi creștinată. Din păcate, prezentatoarea a luat decizia de a amâna botezul fiicei sale după ce a analizat, ca o mama atentă și iubitoare, toate posibilitățile.

 • gabriela cristea fetita victoria

  Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au început numărătoarea inversă. Au mai rămas două săptămâni până la botezul fetiţei lor, Victoria, aşa că pregătirile au intrat în linie dreaptă. Bebeluşul va fi creştinat la o biserică din Bucureşti, iar părinţi spirituaţi vor fi un cuplu celebru, dar şi doi prieteni apropiaţi ai părinţilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1