Gabriela Cristea, ieșire în oraș "ca fetele" cu micuța Victoria! Cristina Șișcanu le-a însoțit

untitled.png

Foto
Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea au ieșit în oraș
Foto:Arhivă personală Cristina Șișcanu

Gabriela Cristea se bucură de rolul de mamă și se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere de când a venit pe lume fetița sa, Victoria. Cu toate acestea, ea nu neglijează activitățile pe care obișnuia să le aibă înainte de a deveni mămică, precum ieșirile în oraș cu prietenele bune.

Soția lui Mădălin Ionescu și Gabriela Cristea au ieșit în oraș ca fetele. Gabriela Cristea nu s-a putut despărți de fiica sa nici măcăr pentru câteva ore așa că a decis să o aducă și pe micuța Victoria la întâlnire. Dacă Gabriela a decis să iasă din casă alături de fiica sa, Cristina Șișcanu, proaspătă mămică la rândul ei, a lăsat-o acasă pe Petra, cel mai probabil în grija rudelor. Cristina Șișcanu a încărcat pe contul personal al unei rețele de socializare o fotografie în care apare alături de Gabriela și de fiica acesteia. În descriere a scris un scurt text în care a menționat că la întâlnirera viitoare va fi prezentă și fiica ei, Petra. "Data viitoare o luăm și pe Petra în oraș", au fost cuvintele Cristinei. 

23154858_883514498465500_3376166159513517506_o.jpg

Foto
Gabriela și Cristina Șișcanu sunt prietene bune
Foto:Arhivă personală Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu a devenit mamă pentru prima dată în luna aprilie a acestui an, iar Gabrielei i s-a îndeplinit visul de a avea un copil pe 23 septembrie, atunci când Victoria a venit pe lume. Gabriela s-a străduit de foarte multe ori să aibă un copil și a aplecat la tratamente de fertilizare costisitoare și chinuitoare. Vedeta a declarat curând că a apelat la patru inseminări în vitro care s-u dovedit a fi lipsite de succes. 

pentru-pat.ro

Loading...
 
 

Citește și

  • Tavi Clonda Gabi Cristea

    Viaţa merge înainte, pare să le transmită Tavi Clonda fanilor săi, care de luni (26 iunie) nu-l vor mai vedea cu trupa în platoul "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Artistul a fost concediat după o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie şi deşi celebra lui soţie,Gabriela Cristea, a sărit în ajutorul lui, nu a reuşit să salveze situaţia de la un deuastru, iar şefii turci au fost de neînduplecat. Chiar şi aşa, solistul îmcearcă să nu pună la suflet tot ce i s-a întâmplat şi a fugit de câteva zile la iarbă verde.

  • tavi clonda gabriela cristea

    Tavi Clonda și Gabriela Cristea numără zilele până vor deveni părinți. În numai câteva săptămâni cei doi își vor cunoaște fiica.

  • Cristina Șișcanu a fost surprinsă în timp ce își alăpta cu dragoste fetița ei și a lui Mădălin Ionescu. Fotografia a fost urcată imediat pe pagina ei de Facebook și de aici până la a aduna un val de reacții, pozitive sau negative, nu a fost cale lungă.

  • cristina siscanu gravida 4 luni

    Soţia lui Mădălin Ionescu traversează o perioadă extrem de fericită. Cristina Şişcanu a anunţat că a intrat în luna a patra de sarcină şi că "minunea" s-a produs după intense rugăciuni. Anul trecut în primăvară consoarta omului de televiziune se lupta încă cu o depresie cruntă după ce medicii îi spuseseră că are o rană suspectă pe colul uterin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1