Gabriela Cristea, extrem de emoționantă înainte să apară din nou pe sticlă: «Lumea e agitată»

gabriela_cristea.jpg

Gabriela Cristea
Foto Antena Stars

Gabriela Cristea este în culmea fericirii deoarece luni, 28 mai, emisiunea mult așteptată „Te iubesc de nu te vezi” pe care ea o moderează pe Antena Stars va debuta. Vedeta a făcut câteva declarații foarte emoționante înainte de emisiune, mărturisind că abia așteaptă ca proiectul să ia viață.

Show-ul a început la orele 18:45, iar Gebriela Cristea a mărturisit că au făcut o repetiție înainte de emisiunea care se difuzează în direct, iar totul decurge cum trebuie și promite publicului un show foarte captivant.

gabriela_cristea.jpg

Gabriela Cristea
Captură ecran Antena Stars

“Suntem pregătiţi… Avem o repetiţie şi punem la punct toate detaliile, în redacţie se munceşte şi se fac ultimele pregătiri. Lumea e agitată şi ne liniştim abia diseară. În emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” sper să descoperiţi poveşti interesante de viaţă. În această seară, avem un invitat, unul dintre participanţi, care are la activ patru căsătorii şi o vrea pe a cincea. Omul nu reuşeşte să stea însurat. O să aflu dacă e din cauza lui sau nu are noroc”, a mărturisit Gabriela Cristea la emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1