Gabriela Cristea, declarații despre cum trebuie să arate o relație de iubire

Gabriela Cristea a explicat cum vede ea o relație de iubire și a mărturisit că un bărbat ar trebui să o accepte pe iubita lui exact așa cum este ea, nu să încerce să o schimbe deoarece acest lucru ar însemna că nu o iubește cu adevărat.

Gabriela Cristea se bucură mult de faptul că s-a întors pe micile ecrane prezentând emisiunea de dating „Te iubesc de nu te vezi”. Prezentatoarea tv are parte de multe motive de bucurie de când a venit pe lume fiica ei care este o adevărată minune pe pământ. 

„Un bărbat ar trebui să știe să-și vadă lungul nasului, chiar și în relația cu femeia lui, pentru că nu există să poată cineva să-ți dea ordine. Când te-a luat, te-a luat cu bune și cu rele, nu să te schimbe. Dacă vrea să te schimbe, să se ducă să-și ia pe cineva pe placul lui”, a declarat ea în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars. 

Gabriela Cristea a fost foarte nerăbdătoare să își lanseze noul proiect tv, iar înainte de emisiune a mărturisit că va fi un show plin de surprize și de momente tensionate.

“Suntem pregătiţi… Avem o repetiţie şi punem la punct toate detaliile, în redacţie se munceşte şi se fac ultimele pregătiri. Lumea e agitată şi ne liniştim abia diseară. În emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” sper să descoperiţi poveşti interesante de viaţă. În această seară, avem un invitat, unul dintre participanţi, care are la activ patru căsătorii şi o vrea pe a cincea. Omul nu reuşeşte să stea însurat. O să aflu dacă e din cauza lui sau nu are noroc”, a mărturisit Gabriela Cristea la emisiunea Acces Direct, moderată de Simona Gherghe.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1