Decor ca în povești și meniu franțuzesc la botezul mezinei Gabrielei Cristea

18-19-vedete-img_0127.jpg

Botez de poveste pentru micuța Thea Iris Seelena
Foto: Sever Gheorghe

Emoţii uriaşe ieri pentru Gabriela Cristea (44 de ani) şi Tavi Clonda (39 de ani). Vedetele şi-au botezat fiica născută pe 17 martie 2019 Thea Iris Selena, la o biserică din Corbeanca. Naşii cuplului, Cristina Şişcanu (34 de ani) şi Mădălin Ionescu (49 de ani), au pregătit în cele mai mici detalii evenimentul la care au venit peste 100 de invitaţi.

Gabi Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, o ţin doar în petreceri. Nici bine nu s-a încheiat nunta lor de pe 24 august, că a venit şi botezul lui Iris. Cei doi şi-au dorit ca evenimentul să fie unul tradiţional, cu ursitoare şi alte momente speciale. Tortul micuţei Thea Iris Selena a fost şi el unul cu adevărat special, în ton cu tema petrecerii. Invitaţii au fost răsfăţaţi cu un meniu rafinat, preparate sofisticate, dar şi cu un program artistic spectaculos.

69665814_610923079436449_1222861138601967616_n.jpg

botez fetita gabriela cristea
Trusoul aleși de nași pentru micuța Iris
Foto: Instagram

Printre felurile de mâncare servite la masa de botez se numără: somon cu creveţi „Black Tiger”, catofi dauphinoise, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, legume dulci cu sos de unt de lămâie, friptură de vită cu sos Remoulade şi file de porc cu sos de prune. Preparatul-vedetă de la botezul fetiţei Gabriela Cristea a fost pulpă de raţă cu garnitură de dauphinoise, propusă de Chef Jubile. 

gabriela_cristea_tavi_clonda.jpg

gabriela cristea tavi clonda botez iris
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoționați
Foto: Sever Gheorghe

„Petrecerea de botez a fost un pic mai mare, cum a fost şi la prima noastră fiică, Victoria. Peste 100 de persoane, o cifră rezonabilă. Invitaţii sunt prieteni apropiaţi şi membri ai familiei”, a spus Tavi Clonda pentru SpyNews.

cristina.jpg

gabriela cristea tavi clonda botez iris
Foto: Sever Gheorghe

„Botezul a fost unul tradiţional, am avut ursitoare şi animatori pentru copii. La ora 23.00, se «taie» filmul pentru copii, inclusiv pentru fetiţele mele pe care vreau să le ducem la culcare. Ele sunt în pătuţ la ora 22.00. Vom face şi un fel de Dans al Mirilor care de fapt va fi Dansul Botezului, cu orchestră... va fi interesant, o amestecătură frumoasă”, a spus Gabriela Cristea.

Şi naşii sunt încântaţi de felul în care va decurge ceremonia. „Eu, ca naşă, am pregătit trusoul, iar naşul va ţine lumânarea, a adus vinul pentru împărtăşanie şi uleiul sfinţit. La petrecerea de botez se va ţine cont de acele momente cheie, ursitoarele, tortul şi dansul cu ambele fetiţe şi animatori constumaţi frumos. Vom avea scenă, artificii, tot ce trebuie”, a spus, pentru Click!, Cristina Şişcanu, îmbrăcată într-o superbă rochie bleumarin, accesorizată cu o pălărie ultramodernă.

cristina_siscanu_madalin_ionescu.jpg

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, nașii micuței Iris
Foto: Sever Gheorghe

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au cununat civil pe 30 aprilie 2015 şi au împreună doua fetiţe: Bella Margot Victoria (2 ani) şi Thea Iris Selena (6 luni).

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1