Gabriela Cristea a avut nevoie de îngrijiri medicale în pauza emisiunii! Ce s-a întâmplat

gabriela-cristea-emisiune-ingrijiri-medicale.jpg

Gabrielei Cristea i s-a făcut rău în timpul emisiunii pe care o moderează
Foto Facebook

Iată că noul an aduce și câteva probleme de sănătate pentru Gabriela Cristea, căreia i s-a făcut rău în timpul emisiunii pe care o moderează și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, care i-au fost acordate în pauza de publicitate.

Însărcinată pentru a doua oară, ajungând la termenul de 7 luni, Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, chiar în timpul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, pe care aceasta o moderează. Îndrăgita prezentatoare TV a avut nevoie de ajutor medical în pauza emisiunii, după ce încă din timpul emisiei aceasta a simțit că i se face rău. Din fericire, ajutoarele au fost prompte, Gabriela a primit îngrijirea medicală de care avea nevoie, iar în prezent moderatoarea TV se simte din nou bine.

Gabriela Cristea a avut nevoie de îngrijiri medicale în pauza emisiunii

Deși Gabrielei Cristea i s-a făcut rău încă din timpul emisiunii, aceasta a reușit, totuși, să reziste până la pauză. Imediat după, prezentatoarea de la Antena Stars a avut parte de îngrijire medicală de specialitate, având nevoie de o ședință cu aerosoli, care a ajutat-o să-și revină, potrivit informațiilor oferite de Spynews.

Cum problemele au fost rapid rezolvate, Gabriela Cristea a putut să revină ulterior pe micile ecrane. Prezentatoarea TV este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mama unei fetițe peste aproximativ două luni. Ea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, mai au o fetiță, pe nume Bella Victoria Margot.

gabriela-cristea-emisiune-ingrijiri-medicale.jpg

Gabrielei Cristea i s-a făcut rău în timpul emisiunii pe care o moderează
Foto Facebook

Admiratorii săi nu au lăsat incidentul să treacă neobservat și i-au urat imediat moderatoarei pe care o îndrăgesc numai gânduri bune. „Multă sănătate, doamna Gabriela”, „Însănătoșire grabnică, să ai grijă de tine, Gabriela”, „Multă sănătate, cum de ai răcit așa tare”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fani în mediul online. Momentan nu este cunoscută cu exactitate cauza care i-a declanșat Gabrielei starea de rău, însă doi dintre factorii declanșatori ar putea fi sarcina avansată și faptul că vedeta este răcită.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • 2019 a venit ca o validare a relației bune dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, care și-au extins prietenia și pentru noul an. Cele două au devenit extrem de apropiate, de-a lungul timpului, și au decis să-și petreacă noaptea dintre ani împreună, alături de partenerii lor de viață, bineînțeles. Prezentatoarea TV și jurnalista s-au aranjat pe măsura evenimentului, ambele optând pentru rochii scurte și elegante.

  • gabriela cristea tavi clonda fetita

    Deși este ocupată între viața de familie și emisiunea pe care o prezintă șase zile pe săptămână la Antena Stars, Gabriela Cristea (44 de ani) și-a făcut timp și pentru un moment special alături de cei dragi, pe care l-a așteptat tot anul: împodobirea bradului. Anul acesta, vedeta tv a ales un brad deosebit, înalt, care pare nins.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1