Gabriela Cristea, aruncată în luptă pentru audienţă cu principalele jurnale de ştiri!

filmari.jpg

gabriela cristea te iubesc de nu te vezi
Gabriela Cristea va avea emisiune de la 18.45 în fiecare zi de luni până sâmbătă la Antena Stars
Foto: Facebook

Gabriela Cristea are o misiune grea de îndeplinit la Antena Stars. Prezentatoarea tv a primit pe mână o nouă emisiune matrimonială, "Te iubesc de nu te vezi", care va începe din 28 mai, de la 18.45, pe un tronson greu, căci aproape de acea oră se difuzează principalele jurnale de ştiri. Chiar dacă ştie că o aşteaptă muncă multă, bruneta speră să-şi readucă telespectatorii vechi în faţa micilor ecrane şi să-i convingă pe cei care se uită la ştiri să comute canalul ca să o vadă pe ea.

Gabriela Cristea a bătut palma cu Antena Stars şi va prezenta în scurt timp un dating show live cu o durată de două ore cu un format absolut nou pe piaţă. "Te iubesc de nu te vezi" este proiectul pe care prezentatoarea l-a primit pe mână şi a fost aruncată într-o luptă extrem de grea, de luni până vineri, de la 18.45, având în vedere că la acea oră se difuzează principalele jurnale de ştiri. Practic, Gabriela Cristea le va avea ca rivale pe Andreea Esca şi Andreea Berecleanu, iar în weekend pe Oana Andoni (Pro Tv) şi pe Octavia Geamănu şli Cosmin Stan (Antena 1). Chiar şi aşa, Gabriela Cristea, care revine după o absenţă de opt luni, de la tv, a mărturisit că nu are emoţii şi este convinsă că îşi va aduce fanii înapoi la noua ei emisiune.      

gabriela cristea te iubesc de nu te veziZoom
Gabriela Cristea îi invită pe telespectatori să se înscrie la preselecţii
Foto: arhivă personală

"O să fie o chestie combinată, între tv şi online. Nu sunt la prima abatere, în care să fiu deschizător de drumuri, şi apoi să fiu preluată de alţii. Eu vin şi cu un bagaj de telespectatori, care se uită pentru mine şi pentru felul meu de a fi, şi sunt sigură că îi voi convinge şi pe alţii să mă urmărească. Concurenţii nu se văd, iar misterul deconspirării se va face pas cu pas. Nu există «la final», pentru că nu este un show care să se întindă pe o anumită perioadă de timp. (...) Deocamdată sunt singură doar în platou. Va fi ceva interactiv", a explicat Gabriela Cristea la Antena 1.   

Cei care își caută jumătatea se pot înscrie a la preselecţii de luni până sâmbătă. Persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-uluihttps://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars. 

loading...
Loading...

Citește și

  • gabriela cristea te iubesc de nu te vezi

    Au mai rămas trei săptămâni până la prima ediţie a emisiunii pe care Gabriela Cristea o va prezenta la Antena Stars, iar producătorii au început preselecţiile. "Te iubesc de nu te vezi" va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche, iar gazda show-ului este un fel de Cupidon.

  • gabriela cristea te vreau langa mine

    Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.

  • gabriela cristea botez

    Emisiunea “Te vreau lângă mine” încinge spiritele între Gabriela Cristea, aflată în concediu de maternitate, şi Bianca Drăguşanu, înlocuitoarea ei. De la începutul anului, proaspăta mămică îşi tot anunţă revenirea, dar noul sezon al show-ului matrimonial a început cu celebra blondă în calitate de gazdă, ba chiar şefii au modificat platoul ţinând cont de cerinţele ei. În aceste condiţii, nu este de mirare de ce Gabi Cristea se simte ameninţată şi îşi revendică postul în biroul şefilor.

  • După ce s-a concentrat o perioadă asupra creșterii fetiței ei, Bella Victoria Margot, și a fost prinsă cu botezul celei mici, prezentatoarea tv s-a decis să revină pe micile ecrane. Nu la Kanal D însă, acolo unde prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”, ci la un alt post de televiziune.