Gabriel Dumitru a împlinit 30 de ani și a petrecut cu Bahmu și cu Claudia Ghițulescu. Ce cadou neprețuit a primit

gabriel_dumitru_si_claudia_ghitulescu.jpg

Gabriel Dumitru și Claudia Ghițulescu

Solistul de folclor Gabriel Dumitru și-a sărbătorit duminica trecută, pe 4 octombrie, aniversarea celor 30 de ani. A petrecut alături de câțiva prieteni foarte buni, de familie, iar cadourile l-au lăsat mut de uimire.

Gabriel Dumitru a împlinit 30 de ani pe 4 octombrie și s-a hotărât să dea o petrecere în aer liber. "Petrecerea a avut loc în apropierea Bucureștiului, la Domnești, la Desire Events, unde m-am simțit extraordinar și eu, și invitații mei", ne-a spus solistul. Dintre cei care au venit să-i ureze "la mulți ani" și să-i ofere o atenție au fost prietenii Claudia Ghițulescu, Adriana Bahmuțeanu, Saveta Bogdan, soția lui Jean de la Craiova, Paul Ananie sau instrumentistul Cătălin Iancu.

gabriel_dumitru_cu_saveta_bogdan.jpg

Gabriel Dumitru și Saveta Bogdan

Invitații nu au venit cu mâna goală, căci fiecare a adus câte un cadou de suflet. Haine, parfumuri, cămăși, diverse sortimente de vinuri, șampanie sau whisky, s-au numărat printre cadourile primite de Gabriel Dumitru. Însă noi am aflat că cel mai interesant și prețios cadou pe care l-a primit artistul a fost o pereche de butoni de aur cu diamante, care l-au încântat peste măsură.

gabriel-dumitru_la_masa_cu_invitatele.jpg

Gabriel Dumitru și invitații săi
Loading...
 
 

Citește și