Gabriel Cotabiţă: «Merg periodic la cardiolog, totul este sub control»

18_3-col-cotabita-juriu.jpg

Astăzi va puncta concurenții, la TVR 1, alături de Oana Sârbu și de Ileana Șipoteanu

Gabriel Cotabiță (62 de ani) a văzut moartea cu ochii, pe 8 mai 2015, când a fost găsit în stop-cardiorespirator, într-o sală de fitness din Capitală. A stat o lună în comă și, deși medicii nu erau prea optimiști în privința însănătoșirii lui, iată că solistul și-a revenit miraculos, ba chiar are plină agenda de concerte.

“Cu sănătatea sunt bine acum, mai ales de când mi-am schimbat doctorul. Merg periodic la controale și totul văd că este sub control”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Click! Celebrul cântăreț ne-a mai povestit cum a sărbătorit  de Sf. Mihail și Gavril, dar și ce proiecte mai are în derulare, pe plan profesional: “Am avut o aniversare în familie alături de cei dragi, mai ales că a fost și ziua soției mele, dar și a fiicei și a soacrei. Am fost patru sărbătoriți în aceeași zi. Pe plan profesional, am în perioada imediat următoare mai multe colaborări, o să lansez mai multe piese, muncesc de zor”. Gabriel a avut un an cu multe spectacole prin țară și a slăbit vizibil, arătând impecabil acum. Gabriel Cotabiță va fi azi  jurat la emisiunea ”Provocarea starurilor” (TVR 1). 

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriel Cotabiţă a împlinit miercuri, 1 noiembrie, 62 de ani, bun prilej de a sărbători alături de cele trei fiice ale sale, dar şi de soţie. Solistul şi-a revenit spectaculos după infarctul suferit în urmă cu doi ani şi, deşi atunci a văzut moartea cu ochii, iată că tot nu a dorit să renunţe la scenă, având agenda plină de spectacole, inclusiv în Noaptea dintre Ani.

  • Gabriel Cotabiță, Gym, Sport, Roxana Vancea

    Pe 1 noiembrie Gabriel Cotabiţă a împlinit 62 de ani, pe care i-a sărbătorit în familie, alături de cei dragi. Solistul care era să treacă pe lângă moarte în urmă cu doi ani, însă acum este într-o mare formă şi se antrenează la sală pentru a nu-şi pierde condiţia fizică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1