Gabriel Cotabiță își pune viața în pericol! Ultima dată când a făcut acest lucru a fost la un pas să moară

gabriel_cotabita.jpg

gabriel cotabita
Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță nu s-a lecuit! A fost la un pas să moară după ce a făcut un stop cardio-respirator la sala de sport, însă asta nu l-a convins să ducă un stil de viață mai domol.

La aproape doi ani de la teribilul accident, artistul și-a făcut din nou curaj să meargă la antrenamente. Gabriel Cotabiță a fost surprins la sala de sport la care lucrează Roxana Vancea, alături de fosta asistentă Tv.

gabriel_cotabita_roxana_vancea.jpg

gabriel cotabita roxana vancea
Gabriel Cotabiță s-a pozat cu Roxana Vancea în fața sălii de sport la care lucrează fosta asistentă tv
foto: Arhiva Personală

 

Cea care a publicat imaginea a fost chiar Roxana, care a scris „Bine ai revenit la antrenamente!”, pe contul personal de Instagram.

Loading...

Citește și

  • gabriel cotabita nunta

    Gabriel Cotabiță și Alina, aleasa sa, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, duminică, 9 octombrie, după ce în 29 septembrie au spus “Da” la Primăria Sectorului 1. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Mihai Vodă din București, iar nașii cuplului au fost Delia și Răzvan Munteanu.

  • Duminică (9 octombrie) a fost ziua cea mare pentru Gabriel Cotabiţă. Solistul s-a cununat religios cu Alina, aleasa inimii lui şi persoana care a fost alături de el în clipele grele din viaţa lui. Numeroase vedete au luat parte la petrecerea dată în cinstea mirilor, printre care şi Crina Matei (44), împreună cu iubitul ei, cu vreo 10 ani mai tinerel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1