Gabriel Cotabiță, într-o formă de zile mari la petrecerea de nuntă

cotabita2.jpg

gabriel cotabita nunta
Soții Cotabiță au făcut spectacol la nunta lor
Foto: arhivă personală

Gabriel Cotabiță și Alina, aleasa sa, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, duminică, 9 octombrie, după ce în 29 septembrie au spus “Da” la Primăria Sectorului 1. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Mihai Vodă din București, iar nașii cuplului au fost Delia și Răzvan Munteanu.

Cotabiță a avut un costum de 2000 de euro, creat de Alexandru Ciucu, iar mireasa a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie care a avut 3000 de cristale aplicate. Fericiți, mirii au trecut cu bine peste emoțiile simțite în lăcașul de cult și s-au destins la petrecerea dată în clubul Fratelli, care a primit o față nouă pentru cei 250 de invitați ai cuplului.

cotabita_alina.jpg

cotabita
Dansul mirilor a fost emoționant pentru invitați
Foto: captură video

andreea_esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mirelui
foto: arhivă personală

cotabita1.jpg

gabriel cotabita nunta
Gabriel Cotabiță s-a distrat de minune
Foto: arhivă personală

 

După ce acum un an, Gabriel Cotabiță a fost la granița dintre viață și moarte și a stat în comă aproape o lună, artistul și-a recăpătat pofta de viață. La petrecerea de după cununie a fost întrt-o formă de zile mari, s-a întreținut cu prietenii și familia și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

silvia.jpg

gabriel cotabita
Silvia Dumitrescu și nașa Delia
Foto: arhivă personală

 

Alături de artist și proaspăta sa soție au fost și persoane publice, precum Mugur Mihăescu, Silvia Dumitrescu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, Antonia, Alex Velea, Mirabela Dauer, Adrian Năstase, Andreea Esca, Tudor Turcu (X Factor), Ianna Novac, Mihai Pocorschi, Radu Groza, dar și cei mai buni prieteni al lui Cotabiță, printre care și Sorinel Liviu, pe care cântărețul îl știe de mai bine de 20 de ani și cu care a colaborat în mai multe spectacole din zona Moldovei.  Prietenul artistului s-a pozat cu vedetele invitate și a arătat cât de bine s-a simțit toată lumea prezentă la petrecere.

corina_chiriac.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac și bunul prieten al mirelui
Foto: arhivă personală

nastase.jpg

adrian nastase
Adrian Năstase nu a lipsit de la cheful de după nuntă
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • gabriel cotabita iubita alina

  Gabriel Cotabiță și aleasa inimii lui, Alina, au spus "Da" în fața lui Dumnezeu, după o relație de trei ani. Cei doi s-au cununat religios duminică, 9 octombrie, în prezența familiilor și a prietenilor, la Biserica Mihai Vodă din Capitală. Nași au fost Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei.

 • delia razvan

  Zi mare pentru Gabriel Cotabiță. Cu trei săptămâni înainte de a împlini 61 de ani, a ales să intre în biserică alături de Alina, cea cu care s-a căsătorit civil în 29 septembrie. Cei doi și-au jurat credință veșnică în fața duhovnicului lor, în prezența familiilor și a prietenilor.

 • gabriel cotabita

  Mister total în jurul nunţii lui Gabriel Cotabiţă cu aleasa inimii lui Alina. Cei doi s-au cununat civil în mare secret în urmă că o săptămână, iar în acest weekend vor face nunta. Pentru evenimentul special artistul a căutat îndelung un costum de ginere, iar mireasa a cerut o rochie cu 3000 de cristale aplicate.

 • gabriel cotabita iubita alina

  Joi, 29 septembrie, Gabriel Cotabiță (60 de ani) și Alina au semnat actele care i-au transformat într-o familie, la Primăria Sectorului 1, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Printre ei s-a numărat și Cătălin Cățoiu, poreclit „Țeavă”, bun prieten de-al lui Cotabiță și coleg de trupă în VH2.

 • cununie cotabita

  Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Alina, joi (29 septembrie) la Primăria sectorului 1. Artistul, care anul trecut în primăvară a trecut pe lângă moarte după un stop cardio-respirator, a decis să-şi uneasca destinele cu femeia care i-a fost aproape în cele mai grele momente.

 • gabriel cotabita iubita alina

  2015 a fost cel mai greu an din viața lui Gabriel Cotabiță (60 de ani), căci în 8 mai a văzut moartea cu ochii, dar în 2016 și-a luat revanșa și a început să facă planuri de nuntă. În 9 octombrie își duce iubita la ofițerul stării civile. Alina a stat la căpătâiul său și s-a rugat neîncetat pe parcursul celor 69 de zile în care artistul a stat internat în spital, iar loialitatea și dragostea l-au convins pe acesta să o ceară de soție.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1