Gabi Luncă nu o iartă pe Loredana! O aşteaptă din nou la tribunal

gabi_lunca_loredana_groza_colaj.jpg

Gabi Lunca proces Loredana Groza
Gabi Luncă și Loredana Groza se războiesc la tribunal de trei ani
colaj: Click!

Războiul dintre Gabi Luncă (77 de ani) şi Loredana Groza (45 de ani) continuă. Lori a preluat versurile piesei „Într-o zi la poarta mea”, care îi aparţine interpretei de muzică lăutărească, fără să-i ceară acordul. De trei ani stau prin tribunale, iar Gabi nu are de gând să cedeze.

Melodia care reprezintă mărul discordiei dintre cele două soliste a fost inclusă pe albumul Loredanei, „Agurida”, fără ca ea să-i ceară drepturile de autor cunoscutei interprete de muzică lăutărească. Şi uite aşa, Lori s-a ales cu un proces de toată frumuseţea, în urmă cu aproape trei ani.

„Regina muzicii lăutăreşti” face declarații în exclusivitate

„Am avocatul, ea ştie ce face acolo, am înţeles că s-a amânat, nu ştiu când! Nici nu mă interesează, vreau să iasă doar adevărul!”, a mărturisit Gabi Luncă pentru emisiunea „Focus Magazin” de la Prima TV, show prezentat de Diana Bart și Alexandru Constantin. „Am aşteptat, dar dacă ea nu a vorbit cu mine nici să-mi ceară cântecul! Aşa nu ştiu dacă ar îndrăzni să vorbească cu mine, deşi mi-ar face plăcere! Eu o iubesc şi mi-e drag de ea, dar atât! Eu am o credinţă şi nu vând eu pe Dumnezeu pentru nişte bani care azi îi ai, mâine pot să nu mai fie”.

Gabi Luncă ar fi cerut bani echipei Loredanei Groza... pentru a renunţa la proces. Cu toate acestea, echipa Loredanei nu a vrut să îi dea interpretei de muzică lăutărească nici un şfanţ, sub motivul că nu Loredana s-a certat cu Gabi, ci invers! Mai exact, Gabi Luncă ar fi cerut, drept despăgubire, suma de 50.000 de euro!

Pe melodia asta se ceartă solistele

„Eu nu vreau bani, am spus că e dreptul meu, dar nu pentru mine însuşesc aceşti bani! Nu îmi trebuie nici cinci bani! Am spus şi voi spune asta! Îi dau copiilor, îi dau văduvelor şi orfanilor, nu mă interesează, dar e dreptul meu! Dacă e o dreptate, se face dreptate, dacă nu, fie cum va fi”, a mai spus Gabi Luncă. Cu toate acestea, „Regina muzicii lăutăreşti” susţine că această dispută dintre ea şi Loredana a început pentru că Lori nu i-a dat nici măcar un telefon pentru a o anunţa că îi va include piesa pe albumul „Agurida”! Mai mult, Loredana nu mai poate drege situaţia... nici dacă acum, ar suna-o personal pe Gabi!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1