Gabi Lunca, de urgență la spital chiar de Anul Nou: «Suntem mai plăpânzi la anii noștri»

gabi-lunca.jpg

foto
Gabi Lunca a petrecut Anul Nou în spital

Renumita cântăreața Gabi Lunca, în vârstă de 79 de ani, nu s-a putut bucura așa cum se cuvinte de trecerea dintre ani din cauza unei probleme de sănătate care i-a dat de furcă pentru o bună perioadă de timp. După o spitalizare îndelungată și un tratament riguros, artista și-a recăpătat forțele și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în preajma Revelionului, în cadrul unei emisiuni AntenaStars.

Artista a răcit în urma unui drum pe care l-a făcut în Germania. În timpul călătoriei a fost îmbrăcată neadecvat vremii de afară și s-a ales cu o răceala destul de serioasă care i-a afectat unul dintre plămâni, cel stâng. Gabi Lunca a mers la spital, unde s-a aflat sub supraveghere timp de o săptămână până când și-a recăpătat forțele și a fost pregătită să își facă apariția în public. 

"Omul rămâne tot om şi ăştia suntem. Am fost bine mersi, dar am simţit că e ceva în neregulă. M-am dus la un spital privat şi m-a internat imediat. Am avut o răceală la plămânul stâng. Mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut. Am stat 8 zile internată. Anul Nou l-am petrecut în spital, iar la 12 noaptea copiii mei au fost lângă mine. Am zis că e foarte frumos să ai lângă tine oameni. Am fost invitată în Germania şi am plecat cu un pardesiu şi nu am ştiut cum să mă îmbrac cum trebuie. Suntem mai plăpânzi la anii noștri, dar am trecut şi pe acolo. Nu mă gândeam să fac Anul Nou în spital. Nu am stat singură, copiii au stat lângă mine. Sper că peste o săptămână să încep activitatea", a mărturisit Gabi Luncă. Artista a povestit că a fost nevoită să ia niște antibiotice foarte puternice care au slăbit-o.

Gabi Lunca este renumită pentru câtecele sale de muzică populară și lăutărească. Vocea sa a cucerit publicul din țară și d epeste hotare, timp de mai bine de jumătate de secol. 

loading...
Loading...

Citește și

  • O viaţă închinată muzicii şi o familie numeroasă şi frumoasă. Doamna muzicii lăutăreşti, Gabi Luncă are cu ce se mândri. Cei patru copii, nepoţii şi prietenii solistei i-au făcut o surpriză de zile mari, la împlinirea vârstei de 77 de ani. S-a lăsat cu emoţii şi multe lacrimi.

  • Lorenda Groza a fost dată în judecată de cântăreaţa de muzică lăutărească Gabi Luncă, pe motiv că a nu i-a cerut acordul pentru adaptarea pieselor "Aseară, la poarta mea" şi "Într-o zi la poarta mea". Artista de 75 de ani îî cere Loredanei drepturi de autor şi drepturi conexe pentru melodia "Cip-Cirip".