Gabi de la "Insula Iubirii" oferă o nouă explicaţie pentru comportamentul bizar avut în emisiune

gabi-si-andreea-insula-iubirii

gabi si andreea pozeaza pentru fotografia de cuplu
Gabi şi Andreea au participat la emisiune doar 72 de ore. Un timp scurt, dar zbuciumat atât pentru ea, cât şi pentru el
Foto: Antena 1

Cuplul format din Gabi şi Andreea a fost cel care a creat cele mai multe discuţii în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Gabi a venit la emisiune alături de iubita sa, Andreea, iar cuplul a părăsit reality show-ul după doar 72 de ore, alegând să meargă pe drumuri separate. Atât el, cât şi ea au avut un comportament neadecvat, iar Gabi a dorit să explice care a fost motivul pentru care a fost protagonistul unor scene bizare.

Gabi a făcut parte din reality show-ul Insula Iubirii doar pentru 72 de ore, dar în ciuda faptului că nu a petrecut mult timp aici, a fost personajul principal al unor scene care au ridicat mari semne de întrebare asupra stării sale.

Gabi şi-a riscat sănătatea şi integritatea corporală atunci când a băut peste măsură şi a a ales să se arunce în mare pentru a-şi reveni din ameţeală, aşa cum el însuşi a motivat după întoarcerea pe plajă. În plus, consumul de alcool îl transformă într-o persoană agresivă verbal, care îşi exprimă intenţiile într-o manieră grosolană, aşa cum s-a putut observa în timpul interacţiunii sale cu ispita preferată, Eugenia.

gabi-si-ispita-eugenia-insula-iubirii-2018

gabi o tine in brate pe ispita eugenia
Gabi s-a apropiat într-un timp foarte scurt de ispita Eugenia
Foto: Captură video

Atunci când a fost eliminat din emisiune Gabi a explicat că de mai mulţi ani este foarte trist, confruntându-se cu derpesia. În plus, el consideră că munca sa nu îi aduce satisfacţia finaciară necesară. Iată că a avut timp să se gândească la comportamentul său de pe platou şi a ajuns la o nouă concluzie. Explicaţia nefericirii sale, potrivit specialiştlor, după cum reiese din articolul distribuit de concurent pe pagina personală de Facebook, este faptul că dă dovadă de prea multă inteligenţă. 

andreea-george-nunta-pe-insula-iubirii

Andreea si ispita George au facut o nunta simbolica
Andreea şi ispita George au făcut o nuntă simbolică
Foto: Captură video

Gabi de la "Insula Iubirii" a încărcat un articol pe pagina personală de Facebook pentru a le arăta prietenilor virtuali teoria specialiştilor în speranţa că astfel va fi înţeles mai bine. "Ai observat vreodată că persoanele inteligente, cu o gândire profundă, de regulă sunt nefericiți?", este titlul articolului distribuit de acesta. 

Loading...
 
 

Citește și

  • razvan insula iubirii

    Minciunile lui Răzvan, concurentul care face cuplu cu Cati, la Insula Iubirii 4, relity-show difuzat la Antena1, încep să iasă la iveală. Sătulă de mitocăniile lui, ispita Dana începe să povestească faptul că tânărul se dă alt om decât este. În sprijinul ei, sar atât Radu Vâlcan, care ştie cum stau lucrurile încă de la filmările din România, dar şi iubita oficială, Cati. Bruenta se decide să pună punctul pe "i" şi să mărturisească cine e de fapt bărbatul cu care are o relaţie de un an şi jumătate.

  • flore salalidis sani insula iubirii

    Concurenţii de la Insula Iubirii încep să fie supuşi unor adevărate teste de foc. În ediția de duminică seara (30 septembrie) a emisiunii ”Insula Iubirii”, Ionuț a fost protagonistul unui moment care l+a lăsat fără cuvinte. El a mers la o întâlnire cu ispita Flore Salalidis, care i-a oferit nu doar o coapanie interesantă, ci şi o priveliște de vis.