Gabi Cristea şi soţul, în scandal cu şefii! De la ce a pornit

2-3-bd-foto-1-5col-16cm.jpg

Fericiţi, la piscină. mâncând pepene roșu. Așa au pozat ieri Gabi și Tavi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic la serviciu

Bate vânt de schimbare la Kanal D, iar asta s-a văzut odată cu venirea noilor vedete precum Andreea Bănică şi Victor Slav în echipa postului turcesc. Pe picior de plecare sunt însă şi Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, care lucrează împreună la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Săptămâna trecută, ei au fost ţinuţi în chingi de şefi, din cauza unui scandal de pomină.

Bombă în televiziune! Vineri (23 iunie), toţi fanii emisiunii “Te vreau lângă mine” au dat în clocot la aflarea veştii că prezentatoarea Gabriela Cristea (42 de ani) şi soţul ei, Tavi Clonda (35 de ani), care cânta cu trupa în platou, ar fi fost daţi afară de la Kanal D. Click! a aflat toate dedesubturile acestei concedieri, care a luat însă o întorsătură neaşteptată. Într-adevăr, Tavi Clonda a fost chemat de şefi la discuţii din cauza unor remarci nepotrivite, pe care le-a făcut săptămâna trecută într-o ediţie a emisiunii. Solistul a fost ironic cu oamenii din regie, încercând să transmită un mesaj de genul „unii cu munca, alţii cu banii”, iar asta nu le-a picat deloc bine angajaţilor din spatele camerelor de luat vederi. “Tavi a fost chemat de şefi şi mustrat pentru atitudinea lui, iar în urma discuţiilor s-a ajuns la concluzia că trebuie să părăsească emisiunea”, ne-au spus surse din cadrul postului turcesc. Vestea nu i-a picat deloc bine soţiei lui, Gabriela Cristea, mai ales că vedeta este însărcinată în şase luni şi curând urmează să intre în concediu de maternitate. Numai de scandal nu ar fi avut ea nevoie, aşa că a încercat să medieze situaţia tensionată dintre Tavi şi şefi. Se pare că a avut câştig de cauză căci, de luni, se pare că o vom vedea din nou în platou, iar la mcirofon va fi tot soţul ei, Tavi. Nu se ştie însă pentru cât timp, mai ales că la Kanal D a fost chemată şi o nouă trupă de instrumentişti, pentru a da probe de angajare în locul veteranei “Tavi Clonda Band”. În plus, Gabi Cristea va deveni mămică de fetiţă în toamnă, aşa că înlocuirea ei se va produce vrând-nevrând. Deşi s-a vehiculat numele Biancăi Drăguşanu, se pare că şefii turci au o altă soluţie pentru rolul de prezentatoare la show-ul matrimonial “Te vreau lângă mine”. În concluzie, putem spune că Gabi Cristea şi-a salvat soţul de la şomaj, iar asta datorită statutului ei, pe care şi l-a câştigat în ani de colaborare cu Kanal D. Din 2007, bruneta este un motor de audienţă pentru postul TV, la care a prezentat numeroase emisiuni: “Un nou început” (2007), “Noră pentru mama” (2007-2010), “Draga mea prietenă” (2011-2012), “Te vreau lângă mine” (2013 - prezent). Rămâne de urmărit dacă de luni o vom vedea din nou în platou, ţinând cont că săptămâna trecută, din cauza tensiunilor, în grilă au fost introduse doar reluări ale emisiunii ei. Contactaţi de reporterii Click!, oamenii de la departamentul de comunicare al postului Kanal D nu au vrut să comenteze în nici un fel aceste informaţii. De asemenea, până la închiderea ediţiei, nici Tavi Clonda, nici Gabriela Cristea nu au răspuns la telefon.  

untitled-1.jpg

În timp ce la tv urmăream reluări cu emisiunea lor, cei doi se plimbau liniștiţi prin oraș

 

În 2013, concediată printr-un SMS

2-3-bd-foto-4-2coloane-8cm.jpg

Acum patru ani, Gabriela a divorţat de Marcel Toader

 

Gabriela Cristea a mai trecut o dată printr-un moment similar, tot la Kanal D, când a primit un SMS că este concediată şi că emisiunea continuă, dar cu un alt prezentator. Atunci realiza „Draga mea prietenă”. Gabriela a explicat pentru paginademedia.ro cum au stat lucrurile. „Mi-au scris ceva de genul, «Înainte să facem anunțul public în presă, emisiunea continuă cu alt prezentator. Poate vom mai colabora». În același an, 2013, Cristea a și divorțat de Marcel Toader, după 5 ani de mariaj.

  

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Tavi Clonda Gabi Cristea

  Scandal monstru la Kanal D, iar protagonişti sunt nimeni alţii decât Gabriela Cristea şi Tavi Clonda. Supărată că cei din conducerea postului patronat de turci l-ar fi dat afară pe soţul ei, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" a sărit ca arsă , iar reacţia ei a provocat o ceartă aprigă.

 • gabriela cristea

  Căsătoriți de doi ani, Gabriela Cristea (42 de ani) și Tavi Clonda își vor îndeplini în patru luni visul de a fi părinți. Prezentatoarea de la Kanal D s-a chinuit mult să devină mamă, dar dorința și eforturile sale au fost răsplătite.

 • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

  După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

 • gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina

  Canicula din aceste zile a făcut-o pe graviduţa Gabriela Cristea să renunţe la haine şi să se expună direct în costum de baie. Însărcinată în 6 luni, prezentatoarea Kanal d şi-a arătat burtica rotunjoară. Vdeta şi soţul ei, Tavi Clonda, vor deveni părinţii unei fetiţe în această toamnă, acesta fiind primul copil al cuplului.