Gabi Cristea și Bianca Drăguşanu şi-au dus fiicele la serviciu în aceeaşi zi

gabriela-cristea-fiica-antena_stars-serviciu-platou-mai-2018.jpg

Gabriela Cristea şi fiica ei, în emisiunea "Te iubesc de nu te vezi", luni, 28 mai 2018
Gabriela Cristea, în emisiunea de debut de la Antena Stars, alături de fiica ei, Victoria
foto: arhivă personală

Gabriela Cristea și Bianca Drăgușanu nu şi-au angajat bone, aşa că își iau fetițele cu ele la serviciu atunci când tăticii Tavi Clonda şi Victor Slav sunt ocupaţi. Cu această “reţetă”, prezentatoarele TV fac şi audienţă, dar îşi şi obişnuiesc odraslele cu camerele de luat vederi.

Luni, 28 mai, în emisiunea ”Te vreau lângă mine”, care se difuzează în intervalul 13.00-15.00, la Kanal D, prezentatoarea Bianca Drăgușanu (36 de ani) a avut un invitat-surpriză în platou. Din culise a apărut chiar fiica ei și a lui Victor Slav, Natalia Sofia, în vârstă de un an şi 8 luni. Mogâldeața dulce-foc a făcut senzație. A dansat alături de mama ei, s-a jucat cu păpușica preferată și a vorbit pe limba ei, spre deliciul spectatorilor și al telespectatorilor.

Tot luni a revenit pe micile ecrane și Gabriela Cristea (43 de ani), cu noua emisiune, ”Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, care se difuzează mult după emisiunea Biancăi, adică de la 18.45, până la 20.45. Emisiunea este acelaşi gen, show matrimonial, format care a consacrat-o pe Gabi Cristea. Iată că și celebra brunetă a aruncat în joc toate armele pentru a face audienţă, astfel că la debutul emsiunii și-a adus copilul în platou. Micuța Bella Victoria Margot, în vârstă de numai opt luni, i-a cucerit pe toți cei din platou cu zâmbetul delicios și ochișorii azurii. A fost atrasă de microfonul mamei sale, i-a plăcut atmosfera, așa că cine știe, ar putea să-i calce pe urme Gabrielei și să-i moștenească pasiunea pentru televziune. În ediţia de debut, Gabi Cristea a bifat 1,26 puncte de rating, pe segmentul de public “all urban”, fiind cele mai bune cifre de audienţă ale postului, din ziua respectivă.

bianca-dragusanu-fiica-sofia-kanal_d.jpg

Bianca Drăguşanu, cu fiica în platoul de la Kanal D
Bianca Drăguşanu a făcut spectacol la Kanal D alături de micuţa Sofia Natalia
foto: arhivă personală

Bianca Drăguşanu i-a luat locul la Kanal D

Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea la “Te vreau lângă mine” (Kanal D), în septembrie 2017, atunci când aceasta din urmă a devenit mămică. Gabi nu s-a mai putut întoarce la postul turcesc, aşa că a semnat cu Antena Stars

Loading...
 
 

Citește și

  • A început de luni, 28 mai, să prezinte emisiunea de la Antena Stars, aşa că Tavi Clonda s-a ocupat exemplar de micuţa Victoria. De luni, Tavi Clonda este tătic cu normă întreagă! Gabriela Cristea a revenit rapid din concediul postnatal, la cârma noii emisiuni “Te iubesc de nu te vezi”, de la Antena Stars, aşa că tăticul are rol şi de bonă. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solistul pop-rock prin parc cu prinţesa lui, în plină acţiune!

  • gabriela cristea, kanal d,

    Kanal d este istorie pentru Gabriela Cristea! Prezentatoarea se pregăteşte să revină pe sticlă la Antena Stars, post cu care a bătut palma tot pentru o emisiune matrimonială ca cea pe care a găzduit-o la staţia patronată de turci. Vedeta a anunţat chiar ea numele producţiei şi şi-a invitat fanii să dea like la pagina de Facebook a noului ei proiect tv.