Gabi Cristea a pierdut lupta cu kilogramele, dar nu a renunţat la mini

gabi cristea.jpg

gabi cristea
Gabi Cristea și Tavi Clonda, la Gala Premiilor Radar de Media
foto: Sever Gheorghe

Marţi seara (27 septembrie) a fost ploaie de vedete autohtone la Gala Premiilor Radar de Media 2016, eveniment care a avut loc la Ambasad’or Events. Printre VIP-urile prezente nu aveai cum să nu o observi pe Gabriela Cristea (41 de ani), gazda emisiunii “Te vreau lângă mine” (Kanal D), care a venit însoţită de iubitul Tavi Clonda (35 de ani). S-a remarcat şi datorită rochiei, de un albastru electric, dar şi din cauza rotunjimilor. Se pare că frumoasa brunetă de la Kanal D a cam pierdut lupta cu kilogramele, iar rochiţa aleasă, extrem de scurtă, dar foarte plină în partea de sus, nu i-a fost deloc “prietenă”: îi făcea umerii mai lați decât sunt în realitate și îi evidenția burtica. Pe Gabriela au salvat-o, totuși, zâmbetul superb, machiajul reușit și pantofii sexy. La Gala Premiilor Radar de Media, emisiunea prezentată de Gabriela Cristea a primit distincţia pentru "Cel mai bun reality-show".

img_8437.jpg

Gabriela Cristea s-a ingrasat, Gabriela Cristea dieta, Tavi Clonda, Gabriela Cristea Kanal D, Premiile Radar de Media
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, marţi seara, la Premiile Radar de Media
foto: Sever Gheorghe

În 2013 a slăbit 20 kg în opt săptămâni

Noua siluetă a Gabrielei Cristea nu poate trece neobservată, cu atât mai mult cu cât vedeta ne obișnuise să fie subțire ca trestia. În 2013 avea talie de viespe și picioare de gazelă, după ce a slăbit 20 kg în opt săptămâni. Nu s-a înfometat, ci a apelat la un nutriționist, dar a luat și un supliment alimentar, care îi controla apetitul.

gabriela_cristea_2.jpg

Gabriela Cristea s-a ingrasat, Gabriela Cristea dieta, Tavi Clonda, Gabriela Cristea Kanal D, Premiile Radar de Media
Aşa arăta Gabi Cristea în 2013, avea o siluetă filiformă
foto: CLICK!

gabriela_cristea_1.jpg

Gabriela Cristea s-a ingrasat, Gabriela Cristea dieta, Tavi Clonda, Gabriela Cristea Kanal D, Premiile Radar de Media
Gabriela Cristea, imediat după ce slăbise 20 kg
foto: CLICK!
Loading...

Citește și

  • gabriela cristea

    Gabriela Cristea (41 de ani) este îndrăgită și admirată de fanii emisiunii pe care o prezintă. Totuși, pentru a-și păstra imaginea de vedetă sexy, ar trebui să se mențină suplă.

  • gabriela cristea plaja

    Greutatea a fost mereu o problemă pentru Gabriela Cristea, care nu a reuşit de la an la an să-şi menţină silueta. În urmă cu doi ani, bruneta făcea furori pe plajă după ce reuşise să slăbească spectaculos. Mai uşoară cu 20 de kilograme, prezentatoarea era criticată că după divorţul de Marcel Toader nu se mai opreşte din slăbit. Acum, fanii îi reproşează că s-a îngrăşat la loc.

  • Bere, vin roşu, vin alb, whisky şi alcool rafinat de 60 de grade! Fără doar şi poate, cuplul Gabriela Cristea - Tavi Clonda are cu ce “să aprindă focul” în dormitor. Cei doi au fost surprinşi, de fotoreporterii Click!, cumpărând alcool cu căruciorul de la supermarket, semn că acesta este ingredientul-minune cu care stârnesc pasiunea în serile friguroase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1