Gabi Cristea, pe ultima sută de metri cu sarcina: «Ne liniștim pentru marea întâlnire»

cristea.jpg

tavi clonda gabi cristea
Gabi Cristea și Tavi Clonda vor deveni părinți de fată
Foto: arhivă personală

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au emoțiile la nivel maxim. Au reușit să-și îndeplinească marea dorință de a-și mări familia și, în doar câteva zile, își vor putea ține fetița în brațe.

Gabriela a lăsat frâiele emisiunii "Te vreau lângă mine" în ultima lună de sarcină, show ce a fost preluat de Bianca Drăgușanu, pentru a se pregăti cum se cuvine de cea mai importantă întâlnirea a vieții sale, cea cu fetița pe care și-a dorit-o cu ardoare de atâta timp. De acum, în orice zi, bebelușa poate veni pe lume, așa că emoțiile și încântarea nu lipsesc din sufletele și de pe chipurile fericiților părinți.

Zoom
Gabi Cristea și Tavi Clonda au ales deja căruciorul pentru fetița lor

 

Deși nu va putea naște natural din cauza unei afecțiuni medicale, prezentatoarea de la Kanal D își dorește doar să-și țină micuța în brațe și aceasta să fie sănătoasă. Camera copilului este gata, amenajată în tonuri prietenoase, cu mobilă de calitate și sigură, iar cele două vedete s-au ocupat și de cele mai mici detalii, pentru ca atunci când o aduc acasă pe prințesa lor totul să fie perfect.

"Ușor, ușor ne liniștim pentru marea întâlnire din viața noastră", a scris Tavi Clonda, mesaj alături de care a publicat și o imagine alături de soția sa.

gabi_cristea.jpg

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, indemnizatie mame, Gabriela Cristea mama, produse barter, vedete avantaje, Kanal D
Gabriela Cristea va deveni mămică zilele acestea
Foto: Facebook

 

 

loading...
Loading...

Citește și