Gabi Cristea îl lasă pe «fermierul şef» Toader fără banii de la Pro TV?

cristea8878.jpg

Gabriela Cristea şi-a refăcut viaţa după divorţ, însă nu vrea să lase nerezolvate detaliile financiare

Trudeşte în ”Ferma vedetelor” de la ProTv pentru a pune mâna pe marele premiu, însă, s-ar putea să nu se mai aleagă cu nimic. Fosta sa soţie, Gabriela Cristea, l-a dat iar în judecată pe Marcel Toader, după ce a tot încercat să-şi recupereze cei 400.000 de euro pe care i-a investit într-o afacere.

Aflat la mii de kilometri distanţă de casă, în Cipru, unde munceşte de zor, cot la cot cu soţia sa, Mirela Constantin, ”fermierul-şef” Marcel Toader (53 ani) a primit o veste neplăcută. Fosta lui soţie, Gabriela Cristea (41 ani), nu-l iartă şi a apelat din nou la judecători.

Zoom
Marcel Toader munceşte la „Ferma vedetelor”

Prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, a depus în această săptămână o cerere care are ca obiect ”acţiunea în răspundere delictuală”, la Tribunalul Bucureşti, iar pârât e Marcel Toader şi firma acestuia, Blue Ciel, unde figura şi ea ca acţionar. Asta după ce şi anul trecut l-a dat în judecată, însă a renunţat să mai continue lupta. De data aceasta, vedeta tv a găsit o altă modalitate de a-l aduce pe fostul ei soţ în faţa magistraţilor.

Zoom
Alături de alte 11 vedete, printre care şi soţia sa, Marcel a intrat în cursa pentru marele premiu

Cei doi au divorţat cu tam-tam la notar, în iunie 2013, însă Gabriela, nu se lasă până nu-şi încheie socotelile cu fostul soţ. Se pare că vedeta ţine cu orice preţ să-şi recupereze prejudiciul. ”Gabriela vrea să-şi recupereze cei peste 400.000 de euro pe care i-a investit în afacerea pe care o aveau împreună. Marcel a recunoscut, la un moment dat, la o emisiune tv, că Gabriela avea în cont 900.000 de euro. Jumătate dintre ei au fost investiţi în firma care urma să dea lovitura în Parcul Tineretului, unde ar fi trebuit să construiască un Aqua Parc. Afacerea de zeci de milioane de euro a căzut, iar ea nu s-a mai ales cu nimic şi vrea banii înapoi”, declara, pentru Click!, un apropiat al vedetei de la Kanal D.

Zoom
Toader e de mai bine de o lună şi jumătate în Cipru

Bruneta are acum mare nevoie de bani, pentru că îşi construieşte o vilă în Corbeanca, împreună cu soţul ei, Tavi Clonda. Iar Marcel Toader îşi rotunjeşte veniturile pe zi ce trece trudind la ”Ferma vedetelor”, unde încasează săptămânal 1.500 de euro şi speră să câştige şi marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.  Numai că toţi aceşti bani ar putea ajunge în buzunarul fostei sale soţii, în cazul în care judecătorii îi vor da dreptate. Contactată de reporterii Click!, Gabriela Cristea nu a dorit să facă prea multe comentarii pe marginea acestui subiect.  „Este un proces în derulare, lăsăm justiţia să-şi facă datoria”, a spus Gabriela Cristea.

A fost însurat «doar» de cinci ori

Zoom
Marcel Toader s-a însurat cu Maria Constantin

Marcel Toader a prins gustul căsniciilor de tinerel, când s-a însurat cu o afaceristă franţuzoaică. Dragostea nu a ţinut prea mult, însă. Apoi, lui Toader i-a picat cu tronc fosta tenismenă Cătălina Cristea, pe care a dus-o la starea civilă, iar la scurt timp au divorţat. În 2005, el a devenit cunoscut în lumea mondenă graţie relaţiei cu Anamaria Ferenţ, pe care a convins-o în numai câteva săptămâni să îl ia de soţ. Cântăreaţa a cerut divorţul la câteva luni după. Tot câteva luni a durat şi mariajul lui cu Diana Ghenu, fiica primarului comunei Berceni. În 2008, i-a venit rândul Gabrielei Cristea să devină doamna Toader. Mariajul lor a fost, de data aceasta, ceva mai longeviv: 5 ani. Divorţul lor a fost cu mare tam-tam.

Gabriela s-a refugiat în braţele colegului

Zoom
Gabi Cristea și-a refăcut viaţa alături de Tavi Clonda

După mariajul eşuat cu Marcel Toader, Gabriela Cristea şi-a găsit liniştea chiar în braţele colegului ei de emisiune, Tavi Clonda. Se pare că acesta s-a dovedit a fi un bărbat mult mai bun decât Toader, căci, pe 30 aprilie 2015, la un an şi jumătate de când s-au cuplat, Gabriela şi Tavi s-au căsătorit. Coincidenţa a făcut ca în acelaşi an şi fostul soţ al Gabrielei să se recăsătorească, solista de muzică populară Maria Constantin fiind aleasa lui. (Cristina Ologeanu)

loading...

Citește și