Gabi Cristea, despre perioada sarcinii pierdute: «Am simțit durerile facerii timp de 5 zile»

gabriela-cristea-1_0.jpg

Gabriela Cristea a făcut mărturisiri triste din perioada sarcinii pe care a pierdut-o

Gabriela Cristea a întâmpinat mari probleme medicale pe perioada sarcinii. Ea a fost nevoită să facă injecții în burtă în fiecare seară pe toată perioada sarcinii. Prezentatoarea tv a mărturisit, despre o sarcină precedentă, faptul că spera continuu la un miracol, care din păcate nu s-a întâmplat.

În perioada respectivă, ea a simțit o durere foarte puternică timp de mai multe zile și a mărturisit că a sperat și până în ultimul moment că totul avea să decurgă bine și își dorea să ducă nașterea la bun sfârșit. Cu toate acestea, sarcina s-a oprit din evoluție. 

„În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmpla un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise în evoluţie”, a fost mărturisirea tristă făcută de Gabriela Cristea pentru Viva.ro

După toată această perioadă tristă și încercată prin care soția lui Tavi Clonda a trecut, ea a găsit forța interioară să o ia de la capăt și să ducă cea de-a doua sarcină până la naștere, aducând-o pe lume pe Bella Victoria Margot. 

Chiar și de această dată, Gabriela Cristea a fost nevoită să meargă des la control și să își facă injecții în burtă în fiecare seară pentru a susține sarcina. Cu siguranță nu a fost ușor pentru ea, însă nu regretă niciun moment toate sacrificiile făcute pentru a o aduce pe lume pe fiica ei. 

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat”, a povestit Gabi Cristea pentru Antena Stars.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1