Furat din Pro TV, ajuns rege la Antena 1 pe bani grei

jungla.jpg

dorian popa
Dorian Popa a ajuns, anul trecut, până în finala de la "Sunt celebru, scoate-mă de-aici!"
Sursă: ProTV

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

A făcut din nou „pariu cu viaţa” şi se pare că i-a ieşit! După ce a cântat în LaLa Band, a jucat în telenovele, a fost DJ la Kanal D, a plecat în junglă cu Pro TV–ul şi apoi prin ţară cu Super Trip, Dorian Popa (26 de ani) a semnat mai deunăzi un nou contract de câteva mii de euro pe lună cu postul din Băneasa.

Din 10 februarie, Dorian Popa este noul membru al juriului din emisiunea „Next Star” de la Antena 1, prezentată de Dan Negru și, împreună cu Alina Eremia, CRBL și Pepe vor descoperi tinere talente.

Sursele Click! spun că Dorian Popa va mai putea fi văzut în aceast an în noul sezon din „Şerifi de România” dar şi în „Splash! Vedete la apă”, acolo unde îşi poate etala trupul bine făcut la sală.

juriul_next_star_-_dorian_popa_pepe_alina_eremia_crbl_foto_antena_1.jpg

doria popa pepe alina eremia crbl
Juriul de la Next Star, de la stânga la dreapta: Dorian Popa, Pepe, Alina Eremia și CRBL

 

Actorul a intrat în atenția Antenei 1 încă de anul trecut, după ce a și-a adus un aport important la audienţele unor emisiuni de succes de la Pro TV precum „Sunt celebru, scoate-mă de aci” şi „Super Trip”.
Cine e Dorian Popa?

S-a născut pe 7 august 1988, în Constanţa şi a demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secţia Arte a liceului Mihai Eminescu, din Constanța.

În adolescență a fost iubitul Alexandrei Stan, însă a fost o dragoste trecătoare. 10 ani mai târziu si-a schimbat opţiunea şi a ajuns să lucreze într-o bancă. Student la ASE, în anul 3, Dorian se specializează în contabilitate şi crede că cel mai tare job este cel de broker pe Wall Street. În 2011 participă la un casting la PRO TV. A trecut cu brio de toate probele şi fost selectat în trupa LaLa Band dar şi în serialul “Pariu cu viaţa”.

dorian.jpg

dorian popa
Dorian Popa are mare grijă de corpul său

 

Atent la aspectul său fizic, Dorian petrece ore bune în sala de fitness, are două tatuaje pe spate şi o iubită, Claudia Iosif, designer. În 2013 a jucat în serialul “O nouă viaţă”, iar în 2014 se alătură unei emisiuni estivale la Kanal D.

În 2015 pleacă în Africa pentru showul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar în acelaşi an a făcut echipă cu Ruby în “Super Trip”. Cei doi au lansat anul trecut o piesă şi un videoclip pentru “Bună, ce mai zici”. A mai acceptat ofertele Antenei 1 ca invitat de Revelion, apoi în showuri diverse, printre care “Te pui cu blondele?”, iar acum este jurat la “Next Star”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Dorian Popa vrea să se aşeze la casa lui, dar pentru asta trebuie să îşi cumpere. Solistul şi iubita lui, Claudia Iosif, vor să îşi facă un credit pentru Prima Casă, de 65.000 de euro, pentru a lua o vilă în afara Bucureştiului.

  • A muncit pe rupte la tv, în condiţii inumane chiar, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), iar tot ce a agonisit în ultimul an, peste 50.000 de euro, a pus la puşculiţă. Dorian Popa şi-a deschis un salon de înfrumuseţare şi un magazin de haine uşchite, însă cea din urmă afacere l-a adus în pragul isteriei.

  • dorian popa

    E frumuşel foc şi are succes la femei. E frumuşel foc şi are succes la femei. Dorian Popa şi-a găsit naşul în persoana iubitei sale, Claudia.

  • ruby dorian popa relatie

    Cei doi artiști colaborează pentru a doua oară și par foarte apropiați. Au apărut zvonuri că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie, iar Ruby (26 de ani) s-a hotărât să dea cărțile pe față. Marți seară (29 septembrie), cântăreții au lansat noul videoclip pentru piesa „Bună, ce mai zici?”. Bruneta a dat nas în nas cu iubita oficială a lui Dorian Popa (27 de ani), Claudia, și a vrut să lămurească lucrurile.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5