Fuego surprinde din nou! Ce surprize pregătește artistul în turneul tradițional de colinde!

Fuego

Fuego
Fuego are 38 de ani și este foarte popular datorită cântecului „Împodobește, mamă, bradul!”
foto: Click!

A devenit deja o tradiție ca an de an, Fuego să colinde toată țara și să cânte piesele care l-au transformat într-un simbol al acestei perioade.

Și de această dată Fuego ne promite surprize inedite. În 16 din cele mai importante orașe țării el va aduce spiritul Crăciunul prin cântec. Și nu oricum. Cum era de așteptat, bradul împodobit de mama din celebra piesă nu va lipsi, dar pe lângă acest hit, Fuego îi va impresiona pe cei prezenți la spectacole cu piesele sale sensibile dedicate sărbătorilor. Și ne va arăta de ce Crăciunul nostru are spirit românesc, căci acesta este titlul turneului – CRĂCIUNU’NOSTRU-I ROMÂNESC!

Se pare că surprizele nu vor întârzia să apară nici acum, artisțul dorindu-și să-și impresioneze admiratorii cu muzică de calitate, dar și cu emoții și elemente unice. Recent, pe pagina sa de socializare – FUEGO MUSIC OFFICIAL, ce a fost deschisă în urmă cu o lună, reușind să strângă de atunci peste 26.000 de aprecieri, interpretul a dezvăluit detalii despre turneul din toată luna decembrie.

Astfel, împreună cu band-ul său, Fuego ne va prezenta un Crăciun pur românesc, cu fragmente populare, cu simboluri și steme și costume speciale, aducând în atenție autenticitatea unei Românii muzicale, purtându-ne prin timp, în imaginile pe care cântecele sale le-a făurit, chemându-ne acasă, de oriunde ne-am afla, încurajându-ne să fim români adevărați.

FuegoZoom
Fuego

Toată luna decembrie, colindele sale vor răsuna. Și pentru că ține la admiratorii săi, Fuego va lansa un nou album de colinde, care va avea o grafică originală și va fi produs de Casa de discuri „EUROMUSIC”, purtând  denumirea turneului – “CRĂCIUNU’ NOSTRU-I ROMÂNESC!“ .

În exclusivitate pentru CLICK, partener al turneului, FUEGO a povestit despre cum se va desfășura turneul, dând câteva detalii despre ce se va întâmpla pe scenă.

“Anul acesta facem Crăciunul acela pur românesc, autentic. Simbolurile românești se vor regăsi pe scenă, costumele fiind și ele spectaculoase, ceva neașteptat. Lucrăm de zor la toate detaliile. Și dansul va fi parte a poveștii, iar reflexiile luminoase vor completa atmosfera de sărbătoare.

Vă mulțumesc vouă, celor de la Click că sunteți alături de mine. Cred eu că anul acesta sărbătorile noastre vor fi încărcate de emoție. Eu vi-o dăruiesc prin cântec și v-aștept la spectacolele mele. Cântăm și despre brad, ca să-i facem fericiți pe cei cu bancurile, și despre Crăciun, trecând prin toată colecția celor opt albume ale mele de sărbători. Noutăți avem de pe albumul cel nou. Dar și cântece  pe care toți le cunoașteți.

Vreau să ne bucurăm împreună că suntem români, că avem tradiții spectaculoase, păstrate din strămoși, mândrindu-ne cu faptul că oricum și oricând, pentru noi, oriunde ne-am afla, Crăciunul va fi românesc, spune artistul.

Paul Surugiu alias FuegpZoom
Paul Surugiu alias Fuegp

În continuare, vă prezentăm datele și locațiile în care artistul va poposi, urmând ca orice modificare ulterioară cu privire la dată sau oră să fie anunțată din timp :

o   7 decembrie, ora 15.00 – DROBETA TURNU SEVERIN (Galeria Cora Drobeta)

o   8 decembrie, ora 19.00 – TIMIȘOARA (Opera Națională Română Timișoara)

o   9 decembrie, ora 19.00 – ORADEA (Casa de Cultură a Sindicatelor)

o   10 decembrie, ora 19.00 – TURDA (Teatrul “ Aureliu Manea “)

o   11 decembrie, ora 19.00 – PIATRA NEAMȚ (Casa de Cultură a Sindicatelor)

o   12 decembrie, ora 18.00 – ADJUD (Casa de Cultură “ TUDOR VORNICU “)

o   13 decembrie, ora 18.00 – BÂRLAD (Casa de Cultură a Sindicatelor)

o   14 decembrie, ora 18.00 – IAȘI (Casa de Cultură a Studenților)

o   15 decembrie, ora 19.00 – BACĂU (Ateneul Popular)

o   16 decembrie, ora 19.00 – FOCȘANI (Teatrul Municipal Mr. Gheorghe Pastia)

o   17 decembrie, ora 19.00 – GALAȚI (Teatrul Muzical NAE LEONARD)

o   18 decembrie, ora 19.00 – CONSTANȚA (Casa de Cultură a Sindicatelor)

o   19 decembrie, ora 19.00 – BRAȘOV (Sala Patria – Filarmonica Brașov)

o   20 decembrie, ora 19.30 – CLUJ - NAPOCA – PIAȚA UNIRII (concert în aer liber)

o   21 decembrie, ora 18.00 – SIBIU (Sala Thalia – Filarmonica de Stat Sibiu)

o   22 decembrie, ora 19.00 – PLOIEȘTI (Casa de Cultură a Sindicatelor)

afisul concertuluiZoom
afisul concertului

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. Pentru informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteți accesa următoarele site-uri: www.fuegofuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com. Pe Fuego îl puteți găsi și pe FACEBOOK la FUEGO MUSIC Official. 

loading...

Citește și

  • Au trecut sărbătorile mirene, cele religioase și pot să trag o concluzie. Ce o vrea lumea cu tine când spune că scoți capul invers decât ursul la hibernare? Adică, te arăți la vremea colinzilor.