Fuego şi Stela Enache vor cânta în duet "Ani de liceu"

10-vedete-5-col-stela-enache-fuego.jpg

Fuego colaborează adesea cu Stela Enache, prietena lui de suflet

Fuego (41 de ani) le-a pregătit o nouă surpriză fanilor săi, concertul ”Gramofonul cu amintiri”, în care el şi alte două mari soliste, Stela Enache şi Marina Florea, vor interpreta cele mai frumoase piese din repertoriul regretaţilor compozitori Florin Bogardo şi George Grigoriu. Fanii din Piteşti, unde va avea loc recitalul, s-au înghesuit să prindă un bilet.

Fuego nu stă locului o clipă: susţine concerte în toate colţurile ţării, pregăteşte spectacolul de Crăciun, ”Scrisoare de decembrie”, iar în timpul liber pictează pentru a ajuta artiştii aflaţi în impas financiar. Pe 19 octombrie el va cânta, de la orele 19.00, la Teatrul ”Alexandru Davila” din Piteşti, în show-ul ”Gramofonul cu amintiri”. Nu va urca singur pe scenă, ci alături de două soliste de calibru, Stela Enache (67 de ani)  şi Marina Florea (55 de ani). Gazdele au pregătit şi un moment surpriză, în care Fuego şi Stela vor interpreta în duet piesa ”Ani de liceu”, coloana sonoră a filmului de succes ”Liceenii”.

Zoom
Acesta este afişul concertului din Piteşti

Melodia, compusă de  regretatul Florin Bogardo, este cerută şi acum de nostalgici şi datorită versurilor de suflet: ”Ani de liceu cu emoţii la română / Scumpii ani de liceu când la mate dai de greu / Ani de liceu când ţii Soarele în mână / Şi te crezi legendar Prometeu”. ”Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, la preţul de 30 de lei: ”Cei care nu au mai prins tichet de intrare să nu fie supăraţi, căci vom relua acest spectacol pe data de 21 noiembrie, tot în Piteşti”, a anunţat cântăreţul, prin intermediul Click!

Cu acest eveniment, Fuego şi-a propus să aducă un omagiu de seamă marilor compozitori români şi muzicii lor: „Vreau să le arăt tuturor că avem piese nemuritoare! La propriu! Vreau să ne bucurăm de aduceri aminte şi de o muzică specială. Cred că trebuie să păstrăm vie flacăra de cândva şi să ne dăm seama că nu vom putea evolua dacă nu privim şi în spate, fără a mai arunca, cu o uşurinţă covârşitoare, totul la gunoi!”, ne-a mai spus Paul Surugiu-Fuego. 

Zoom
Fuego va cânta şi alături de Marina Florea câteva şlagăre

 

loading...