Fuego revine după 10 ani pe scena Sălii Palatului

6-7-vedete-afis-fuego-noiembrie.jpg

Fuego vinde de pe acum bilete la show-ul din 15 noiembrie

Paul-Surugiu Fuego (42 ani) se întoarce pe scena Sălii Palatului din Bucureşti după o pauză de 10 ani.

”Dragii mei, deşi nu sunt amator al spaţiilor grandioase, iată că revin la Sala Palatului din Bucureşti cu un concert aniversar, un adevărat maraton muzical live, cu peste 50 de oameni pe scenă, pe data de 15 noiembrie 2019! Va fi o sărbătoare, cu invitaţi speciali, alături de Orchestra Fraţilor Advahov şi Angry Band, celebrând cei 25 de ani ai mei pe scena românească! Vă mărturisesc că pregătesc un eveniment măreţ, un show pe măsură, cu multe emoţii şi surprize speciale!”, scrie artistul pe reţelele de socializare.

Chiar dacă artiştii îşi promovează concertele cu 5-6 luni înainte, iată că Fuego a pus deja biletele în vânzare. Preţuri: Golden VIP - 200 de lei, VIP – 180 de lei, Categoria I – 150 de lei, categoria II – 120 de lei, Categoria III – 100 de lei şi Categoria IV – 80 de lei. 

 

Loading...

Citește și

  • Paul Surugiu-Fuego (42 ani) a topit 15 kilograme fără a apela la ajutorul unui nutriționist. Secretul constă în eliminarea alimentelor care conțin calorii și adoptarea unui stil de viață diferit.

  • Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor.