Fuego a împlinit 41 de ani: „Sunt un răsfățat!”

8-9-vedete-fuego.jpg

paul surugiu zi nastere varsta
Paul Surugiu are planuri mari de viitor
Foto: Arhiva Click!

Cine nu știe de bradul împodobit, de seara minunată, de lumea care dansează, de măicuță, mere sau casa părintească? Când spui aceste lucruri, te gândești instant la Paul Surugiu-Fuego, a cărui zi de naștere este într-o zi de mare sărbătoare în comunism.

Paul Surugiu-Fuego are aproape tot ce-și dorește și recunoaște de multe ori că i-ar mai face bine și ceva timp liber. Chiar și atunci când îl are, Paul pictează, ajutând marii artiști ai României aflați la nevoie, dar și tinerii foarte talentați. Artistul născut la Turda împlinește vârsta de 41 de ani pe 23 august.

Este un om altruist și cunoscut pentru decența, seriozitatea și implicarea sa în tot ce înseamnă viață culturală. Mai mult decât atât, basarabenii îl iubesc la maxim, fiind chiar Artist al Poporului Republicii Moldova. În exclusivitate pentru Click!, Paul Surugiu a povestit despre cele mai mari bucurii ale sale din cei 41 de ani de viață, precum și despre planurile sale pentru următorii 41.

„Mă declar un răsfățat! Am parte de ceea ce mi-am dorit și sunt onorat că pot dărui. De fapt asta am vrut mereu, să dăruiesc celor din jur arta mea, iar aceștia să răspundă, dacă e cazul, cu aprecierea lor! În anii aceștia am acumulat o mulțime de bucurii, dar cea mai puternică este aceea că sunt un om liber, independent, capabil de a lua propriile decizii fără a da cuiva socoteală. Asta-mi doresc și de acum înainte și cred că povestea legată de ziua de naștere este doar o etapă, o zi prin care trebuie să trecem! Am învățat în timp să nu mai am așteptări și să las lucrurile să decurgă de la sine! Despre planuri ce să zic – să trăiască cotidianul Click! ca să-mi poată lua declarații și peste 41 de ani, atunci când aș vrea să povestesc despre etapele carierei mele și despre viața minunată pe care-am trăit-o!”, ne-a povestit Paul Surugiu.

Fuego s-a lansat în anul 1993 la Festivalul de la Mamaia, de atunci el evoluând treptat, ajungând azi unul dintre cei mai apreciați și iubiți interpreți ai generației sale. Primele acorduri de mare succes au fost latino, dar mai apoi s-a redescoperit în muzica ușoară și a început de atunci o luptă continuă pentru promovarea acestui gen și pentru a reuși să mențină în atenția românilor muzica de ieri, prin emisiunea sa, „Familia Favorit”, pe care o moderează de 9 ani, premiind acolo mai toate numele importante ale scenei românești.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1