Frumoase ca niște păpuși. Fetițele vedetelor, fotomodele de mici

Au ochii ca murele sau ca albastrul cerului, cosiţe blonde sau şatene, iar când zâmbesc te topeşti de dragul lor. Fetiţele vedetelor de la noi parcă sunt nişte păpuşi din porţelan, iar frumuseţea lor i-a ademenit pe creatorii de modă şi pe reprezentanţii unor branduri de renume. Mădălin Ionescu, Vladimir Drăghia, Sânziana Buruiană, Bianca Drăguşanu, Christian Sabbagh şi Gabi Cristea au fetiţe fotomodel!

Au între 2 şi 4 anişori, dar deja s-au obişnuit cu blitzurile aparatelor de fotografiat după ce au pozat ca nişte modele adevărate. Fetiţele vedetelor au fost deja solicitate în calitate de model pentru prezentări de haine, dar şi pentru a face reclamă anumitor produse. Sunt frumoase ca nişte păpuşele şi au zâmbete drăgălaşe.

Petra are 3 anişori şi este fiica lui Mădălin Ionescu (49 de ani) şi a Cristinei Şişcanu (35 de ani) şi a făcut deja reclamă la hainuţe sau la produse cosmetice pentru copii. Micuţa cu părul cârlionţat şi cu ochişorii ca murele este energică şi extrem de dulce în filmuleţele postate de părinţii ei, care fac zeci de mii de vizualizări pe Instagram şi pe Facebook. Şi Vladimir Drăghia (34 de ani)  şi iubita sa, Alice, au o scumpete de fetiţă. Micuţa Zora împlineşte peste câteva luni 3 anişori şi este prezentă în toate călătoriile celebrilor săi părinţi. Fostul câştigător al concursului ”Exatlon”, de la Kanal D, nu conteneşte să îşi impresioneze fanii cu videourile în care el şi Zora fac tot felul de giumbuşlucuri. Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi, şi iată, fata Sânzianei Buruiană (34 de ani) e marea dovadă.

untitled-1.jpg

Sofia Natalia (4 ani), fiica Biancăi Drăguşanu

Micuţa Izabela care a împlinit ieri 4 anişori ştie deja paşii de defilare pe podiumul de prezentare, dar şi cum să zâmbească la cameră. În plus, micuţa a participat deja la câteva concursuri importante de frumuseţe pentru copii de unde s-a întors şi cu diplome. Fetiţa cu  păr bălai şi ochii ca cerul a făcut reclamă pentru o firmă de jucării, câştigând deja primii săi bănuţi.  Pe cale să moştenească pasiunea pentru podiumul de modă este şi fata Biancăi Drăguşanu (37 de ani) şi a lui Victor Slav. Cu aşa părinţi frumoşi, micuţa Sofia Natalia, care are 4 ani şi jumătate, are deja toate şansele să ajungă un manechin internaţional. A prins gustul hăinuţelor, îşi alege singură rochiţele, semn că şi-a dezvoltat simţul estetic.

La fel şi fetiţa cea mare a Gabrielei Cristea şi a cântăreţului Tavi Clonda. Bella Victoria Margot are doi ani şi jumătate şi deja face furori pe reţelele sociale cu filmuleţe realizate de părinţii ei. Ba, unde mai pui că are propria sa pagină unde primeşte deja mii de like-uri la fiecare postare. Vedetă de mică, cum s-ar spune! Ultima, dar poate chiar în topul clasamentului, este fetiţa prezentatorului de la Kanal D, Christian Sabbagh (47 de ani). După cum se ştie, omul de televiziune are 4 copilaşi, însă penultima dintre ei este o dulceaţă de fetiţă. Cu zâmbetul şăgalnic, micuţa  de 3 ani a avut deja primele prezentări de modă. Anais a defilat pentru designerii Cătălin Botezatu şi Nicoleta Negură, fiind aplaudată frenetic.  

untitled-1.jpg

Zora (3 ani), micuţa lui Vladimir Drăghia

 

Loading...
 
 

Citește și