Frații Păduraru revin pe platoul de filmare! Cum îmbină pasiunea pentru film cu afacerile

fratii_1.jpg

La șuetă, pe Domeniile Panciu

Ambii sunt șarmanți și actori de profesie. Adrian Păduraru ( 60 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare, după rolul interpretat în filmul de succes ”Declarație de dragoste”, iar Cătălin Păduraru (52 de ani) a bifat și el un rol în pelicula ”Liceeni”.

Dacă fratele mai mare nu a putut renunța la teatru și la film, iată că mezinul familiei a dat lumina reflectoarelor pe afecerile cu vin.

catalin_paduraru_dreapta_liceenii_1986.jpg

catalin paduraru
Cătălin Păduraru (dreapta) l-a interpretat în "Liceenii"pe elevul Vlad Hulubei
Foto: Captură video

După câteva roluri mai mici, obținute în diverse producții, a decis să se reprofileze: ”Am abandonat actoria, deși în inimă mi-a rămas, iar de 25 de ani sunt degustător de vinuri. Este o meserie mai sigură decât lumea artistică, îți poate asigura permanent o pâine. Paradoxal, nici eu, nici Adrian, nu am reușit să ne îmbătăm vreodată, iar el chiar nu prea bea”, ne-a declarat Cătălin.

paduraru_1.jpg

paduraru
Frații Păduraru au două pasiuni comune: actoria și vinurile
Foto Arhivă personală

Ei s-au pozat împreună pe Domeniile Panciu și au menționat, pe conturile sociale, că filmează pentru o emisiune de profil, fără a dezvălui însă postul tv unde va fi difuzată. Cei doi au mai fost protagoniștii producției  tv ”Frați de viță”, la TVR 2, în 2011. 

 

Citește și:

Fratele timid al lui Adrian Păduraru: “Am lăsat actoria pentru vinuri”

Mai ieri zăpăcea puştoaicele, acum se pregăteşte să devină socru mic

Loading...

Citește și

  • Doamne, cât seamănă cu celebrul tată şi cât de mare s-a făcut fiul lui Adrian Păduraru! Nici la 10 ani de la naşterea fiului său, Andrei Cristian, pe care îl are cu solista Silvia Lungeanu, actorul nu dă dovadă de sentimente paterne. Refuză să-i plătească pensie alimentară şi nici măcar nu vrea să-l vadă.

  • Serile trecute, Adrian Păduraru (50 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! în centrul Capitalei, plimbându-se cu un trandafir alb în mână.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1