INTERVIU Ce soție frumoasă are Cristian Bozgan! Durul de la "Fermă" este topit după familia lui

19.jpg

Mihaela și Cristi s-au înțeles de minune și la ediția trecută. Ambii sunt pasionați de sporturi extreme

Cristian Bozgan revine la PRO TV împreună cu Mihaela Rădulescu, în reality-show-ul „Ferma - orăşeni versus săteni”. Cei doi s-au înţeles de minune şi în ediţia trecută, legându-i o frumoasă prietenie şi în spatele camerelor de filmare. El ne-a povestit, într-un interviu de suflet, despre Mihaela, despre familie, dar şi despre pasiuni.

Click!: Revii cu un nou sezon de ”Fermă”, în plină pandemie de CoVid-19. Îţi era dor?
Cristian Bozgan: E unul dintre cele mai frumoase proiecte pe care le am şi îl iubesc foarte mult. Recunosc că nu aveam speranţa unui început atât de rapid, dar m-am bucurat foarte mult de faptul că echipa a reuşit să pregătească totul, în condiţii de siguranţă.
Este al doilea an când vei fi coleg cu  Mihaela Rădulescu.
Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei (n.r.- Florin şi Anca Rădulescu i-au cununat pe el şi pe soţia lui, Elena Bozgan), a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect.
Unde ai stat în izolare?
În perioada de pandemie, nu am părăsit domiciliul sub nici o formă. Am stat eu şi soţia mea, deoarece fiica locuieşte în altă parte. Doar eu am ieşit, o dată pe săptămână, din casă.
Cum te-ai descrie, în câteva cuvinte?
Sunt un om căruia îi place să stea şi să contemple natura, care a desenat cândva, care nu ar schimba aerul curat cu nimic, care iubeşte natura şi-şi iubeşte familia şi căruia i-a plăcut să facă corect lucrurile în viaţă.
Ţii legătura cu foştii concurenţi?
Cu o parte dintre ei, da. Cu Marius mi-ar fi plăcut să pot comunica mai mult, dar şi el este implicat în foarte multe activităţi, lucrează, cu Geanina Ilieş, cu Kamara. M-am bucurat să îi mai revăd pe Vali Bărbulescu, Remus Boroiu.

18.jpg

Nașii lui Cristi sunt Florin și Anca Rădulescu

Ce defecte te-ar deranja la concurenţi?
Nu-l numesc, neapărat, defect, dar m-ar deranja foarte tare să văd că sunt leneşi, dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Şi să-i văd că nu încearcă prin orice mijloc de care dispun să câştige această competiţie.
Ce ar trebui să facă cineva, ca să nu îi mai vorbeşti?
În general, suport multe în viaţă, pot fi apostrofat, pot fi sfătuit. Dar ceea ce m-ar face, probabil, să nu mai vorbesc cu cineva ar fi să mă dezamăgească. Însă niciodată nu am ajuns în acel punct.

17.jpg

Cristi și Elena, la nunta lor de basm

Din câţi membri se compune familia Bozgan?
Referindu-mă la familia apropiată, am alături de mine fratele, părinţii, soţia Elena şi fata. Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii.

Mihaela: «Am un chef nebun de muncă!»

Vedeta tv Mihaela Rădulescu este nerăbdătoare să revină pe platourile de filmare, după această pauză lungă, de izolare: “Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon. N-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările!”, a declarat Mihaela Rădulescu, despre „Ferma 2020”, unde, printre concurente, se numără Anna Lesko și Anda Adam.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1