EXCLUSIV Unde "a dispărut" unicul fiu al lui Gabi Luncă: "Suferă ca un câine după mama". Nu a putut merge la înmormântare

1_ccccopy.jpg

Emanuel Onoriu, fiul lui Gabi Luncă, o însoţea pe mama sa la concerte 

Gabi Luncă (82 de ani) a fost condusă, marţi, 6 aprilie, pe ultimul drum de către familie şi fraţii întru credinţă, care şi-au luat adio de la marea doamnă a muzicii lăutăreşti, răpusă de COVID. De la înmormântare a lipsit însă unicul fiu al lui Gabi Luncă, Emanuel Onoriu. Familia a anunţat, în exclusivitate pentru Click!, că acesta este infectat cu COVID-19, împreună cu toată familia lui, şi a fost nevoit să urmărească înmormântarea mamei sale la televizor, în lacrimi.

Gabi Luncă (82 de ani) a fost înmormântată marţi, cu covor roşu şi porumbei, la Cimitirul Dămăroaia, alături de osemintele soţului său Ion Onoriu, după cum a fost marea dorinţă a stelei muzicii lăutăreşti. 

Cele trei fiice ale marii artiste, Rebeca, Sara şi Estera, nu s-au dezlipit de sicriul sigilat în care se afla trupul neînsufleţit al mamei lor. Emanuel, singurul fiu al lui Gabi Luncă, a lipsit însă de la înmormântarea mamei sale. 
Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit în exclusivitate pentru Click!, motivul pentru care fratele ei Emanuel, singurul fiu al lui Gabi Luncă, nu a putut fi prezent la înmormântarea mamei sale. 

2_cokkkpy.jpg

Emanuel, alături de sora sa, Rebeca Onoriu

“Fratele meu este infectat cu COVID. Toată familia lui are, soţia şi cei doi copii. El nu a putut nici la spital la mama să meargă. Suferă ca un câine că nu a putut veni la înmormântare. Dar noi nu puteam risca, în condiţiile în care toată familia lui este pozitivă. A fost atâta lume la înmormântare, nu puteam să punem oamenii în pericol. El a plâns non-stop, noi eram cu el numai pe video şi pe telefoane la înmormântarea mamei. A trebuit să vadă înmormântarea mamei la televizor. El este şi mai sensibil când e vorba de mama, cred că, dacă ar fi venit, trebuia să-l susţinem noi să nu ne leşine în braţe. Era singurul băiat al mamei, răsfăţatul ei!”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click! 

3_ckkopy.jpg

Gabi Luncă, răpusă de COVID-19, a fost înmormântată pe data de 6 aprilie

Fiica cea mică a lui Gabi Luncă a ţinut să mulţumească sutelor de oameni care au venit să o omagieze pe mama sa, atât la slujba de luni seară, organizată la Romexpo, dar şi la înmormântarea, de marţi, de la Cimitirul Dămăroaia.” 
Cred că au fost vreo 500 de oameni care şi-au luat adio de la mama mea. Mii de mesaje de condoleanţe am primit. Le mulţumesc tuturor. Ea, de fapt, îmi zicea mereu că vrea o înmormântare frumoasă, cu mulţi oameni. Am reuşit să-i îndeplinim dorinţa. 100 de porumbei albi au zburat când a fost coborâtă în mormânt. Însă ea nu şi-a dorit să moară acasă, voia să moară la spital, ca să nu ne vadă pe noi suferind”, a spus Rebeca Onoriu, pentru Click!

«Poliţia a vrut să ne oprească slujba»

De la înmormântarea marii soliste nu au lipsit însă cei doi băieţi ai soţului acesteia, Ion Onoriu, din prima căsătorie. 

4_hhcopy.jpg

Rebeca, Sara şi Estera, alături de mama lor, Gabi Luncă

”Tata a mai fost căsătorit înainte să fie cu mama mea şi a avut trei copii: doi băieţi şi o fată. Aceasta din urmă a murit. Noi pe fraţii vitregi îi considerăm fraţii noştri naturali. Aşa ne-a învăţat mama să ne purtăm cu ei”, a declarat Estera Onoriu, fiica cea mare a lui Gabi Luncă, pentru Realitatea Plus. Estera Onoriu a acuzat că Poliţia a venit la slujba de comemorare a solistei, de luni, de la Romexpo, pentru a opri ceremonia. “Ei au vrut să oprească ceremonia. Am reuşit însă să-i îndeplinim dorinţa mamei şi să-i facem o înmormântare aşa cum şi-a dorit ea. Pe noi pandemia asta care ne-a răpit-o, ne-a şi ajutat. Mama ne-a cerut să nu o aducem acasă când moare. Mama a vrut să fie acoperit sicriul, să nu-i vedem chipul”, a mai spus Estera Onoriu.

 

Citește și: 

Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Cele trei fiice ale artistei, răpuse de suferință

VIDEO EXCLUSIV Imagini nevăzute de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Fiicele îi vor îndeplini ultima dorință

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1