Fratele Ionelei Prodan, cu sufletul gol după moartea solistei: «O să-i simt lipsa!»

frate.jpg

iulian prodan frate ionela prodan inmormantare
Fratele mai mare al Ionelei Prodan (stânga) a izbucnit în lacrimi când sicriul a fost coborât în groapă
foto: Click!

Ionela Prodan a fost înmormântată, joi, pe Aleea Artiştilor din Cimitirul Bellu, lăsând în urmă o familie îndurerată. Cele două fiice, Anamaria şi Anca au plâns până lacrimile lor s-au uscat pe obraji, iar fratele, Iulian Prodan, şi-a consolat nepoatele, deşi el era şi mai slăbit. Bărbatul i-a fost alături artistei şi în perioada în care ea a stat internată la spital, fiind tot timpul alături de fetele ei cu o vorbă blândă.

La o zi distanţă de la înmormântarea Ionelei Prodan s-a aşternut liniştea în casa artistei. Fratele, care îi este vecin, a început să-i simtă lipsa artistei pe care a crescut-o ca un tată. De altfel, regretata interpretă povestea într-un interviu mai vechi acordat presei locale că era foarte apropiată de cei doi fraţi ai ei.    "Revin cât de des pot pe plaiurile natale, mai ales că unul dintre cei doi fraţi ai mei, Titus Prodan, e căsătorit tot cu o dăbuleancă, născută şi crescută acolo, la fel ca noi. De altfel şi celălalt frate al meu, Iulian Prodan, are casă şi la Dăbuleni. Cei doi fraţi ai mei, mai mari decât mine, sunt cei care practic m-au crescut, asumându-şi rolul de părinte în lipsa tatălui nostru, care murise de tânăr. Lucrurile stând astfel în familia Prodanilor, nu se poate spune că eu nu am casă în Dăbuleni sau că fraţii mei nu au casă în Bucureşti!", mărturisea Ionela Prodan pentru Gazeta de Sud.

ionela prodan frate iulian prodan inmormantareZoom
Iulian Prodan, alături de nepoatele sale Anamaria şi Anca
foto: Click!

Iulian Prodan a fost cel care a crescut-o pe Ionela până a plecat la facultate. "O să-i simt lipsa. Curtea va fi goală fără ea. Nu ştiu când o să încep să-mi dau seama că am pierdut-o. Ne vom întâlni...când voi trece şi eu în nefiinţă. Am vorbit cu fetele şi le-am susţinut. Mereu mă concultam cu ele, la spital făceam cu schimbul", a povestit fratele cântăreţei la un post tv.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Familia, prietenii şi admiratorii şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost emblema muzicii populare olteneşti, Ionela Prodan. Un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos au oficiat ceremonia de înmormântare. Zeci de coroane de flori pentru solistă şi peste o mie de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu.

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

  • inmormantare ionela prodan

    Zi grea în familia Ionelei Prodan. Solista va fi condusă pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind oficiată cu uşile închise de un sobor de opt preoţi. Doar rudele, prietenii şi apropiaţii regretatei cântereţe au participat în biserică la funeraliile de la Cimitirul Bellu. Pentru restul oamenilor, strânşi ca la spectacol, impresara a instalat boxe în afara capelei ca slujba să fie ascultată de toţi credincioşii. Mama Anamariei Prodan va fi îngropată lângă primul ei soţ, Traian Tănase.

  • Oana Roman a povestit despre evenimentul tragic care a marcat cu adevărat lumea muzicii populare românești, faptul că Ionela Prodan a decedat, iar ea a declarat că i s-ar fi părut normal ca la înmormântare să fi fost prezenți mai mulți colegi de scenă ai Ionelei Prodan. Oana Roman a mărturisit că Anamaria Prodan era devastată emoțional atunci când s-au întâlnit în cadrul ceremoniei de înmormântare.