Fratele Ilenei Ciuculete l-a făcut praf pe Cornel Galeș: «Eram ca frații, dar s-a terminat!»

5_pozamare1515.jpg

La primul parastas, Galeş a purtat pantofi de culoare roşie; La pomana de şase luni, într-un costum de fiţe
Citeste tot despre: 

Cornel Galeş a fost ţinta ironiilor, după ce s-a îmbrăcat la patru ace cu un costum extravagant, pentru pomana de şase luni a Ilenei Ciuculete. Rudele cântăreţei, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, au pufnit în râs când au văzut că soţul artistei s-a prezentat la pomană, ca la nuntă.

Cornel Galeş a fost ţinta ironiilor, după ce s-a îmbrăcat la patru ace cu un costum extravagant, pentru pomana de şase luni a Ilenei Ciuculete. Rudele cântăreţei, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, au pufnit în râs când au văzut că soţul artistei s-a prezentat la pomană, ca la nuntă. Cornel Galeş (55 ani) a fost extrem de comentat după ce şi-a pus costum de gală la pomana Ilenei Ciuculete de sâmbătă. Şi băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, au pufnit în râs atunci când au văzut în ce haine s-a îmbrăcat Galeş. ”Nu l-aţi văzut cum s-a îmbrăcat şi cât de caraghios era?”, a declarat pentru Click! Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al artistei. Galeş a refuzat să poarte haine de doliu şi a ales o ţinută de fiţe lucrată pe comandă la un designer cunoscut, cam nepotrivită pentru un eveniment atât de solemn. Şi Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, a remarcat vestimentaţia lui Cornel Galeş.

Zoom
Ileana Ciuculete

 

”S-a îmbrăcat aşa cum era de fapt: că a fost ca un cameleon. Să se îmbrace cum vrea el, să-şi petreacă viaţa cum vrea el, dar să fie cinstit faţă de copiii surorii mele şi faţă de surioara mea. În sufletul meu era ca un frate până acum 4-5 ani, dar de când m-a şantajat s-a terminat. Cineva va alege grâul de neghină, precum spune sora mea într-o piesă. Îi doresc sănătate, fericire, să fie cel mai fericit om de pe pământ... Iar d-na Saveta Bogdan, decâ să fie purtător de cuvânt, mai bine să-şi ia un impresar de talia lui Galeş, că nu prea are treabă de stă şi dă relaţii despre  familia mea. Nu e în măsură să vorbească despre băieţii Ilenei. Îi găsesc eu nunţi, să-şi vadă de familia ei. Nu copiii au greşit, Cornel a greşit. Şi eu puteam împărţi pachete, era mai simplu, dar n-am găsit costum-cameleon şi cravată roşie”, spune Aurel.

loading...

Citește și

  • La șase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a organizat un parastas, separat de fiii artistei, cu care nu se mai înțelege absolut deloc. Dacă la înmormântare a şocat cortegiul funerar după ce a venit încălţat cu pantofi roşii, iată că nici la parastasul de șase luni, al Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş (58 de ani) nu se dezice.

  • La şase luni de la deces, Ileana Ciuculete a avut parte de două pomeni. De cea din Bucureşti s-a ocupat ca la carte soţul ei, Cornel Galeş. Copiii şi fratele regretatei artiste au făcut pomană în Dolj, cu sarmalele preferate ale regretatei artiste.

  • cornel gales sefa agentie de turism iubita mister

    De două luni se tot vehiculează că Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete, ar avea o nouă legătură amoroasă. Chiar dacă imaginile sunt evidente şi bărbatul, rămas văduv, a fost surprins în compania unei doamne blonde, bărbatul cântăreţei de muzică populară a explicat că tot ceea ce îl leagă de noua lui parteneră este o relaţie profesională, el fiind subalternul ei.

  • Viaţa merge înainte după doliu, însă pentru unii, prea devreme. La nici şase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, soţul solistei, Cornel Galeş, e cu zâmbetul pe buze. Şi nu oriunde, ci în tot felul de vacanţe, în compania blondinei Viviana, femeia despre care se spune că i-ar fi iubită. Zilele acestea, cei doi se distrează în Spania, în timp ce rudele Ilenei Ciuculete pregătesc parastasul de şase luni.