Fratele Ilenei Ciuculete face lumină. Ce spune despre cumnatul său

frate_ileana_ciuculete.jpg

frate ileana ciuculete
Aurel Ciuculete nu-și găsește liniștea de când a pierdut-o pe sora sa
Foto: Sever Gheorghe

Moartea Ilenei Ciuculete (64 de ani) a căzut ca un trăsnet asupra familiei sale. Nimeni nu se aștepta ca îndrăgita interpretă să plece atât de repede dintre cei vii, mai ales că toată viața a fost cu zâmbetul pe buze și niciodată nu a lăsat să se vadă că ceva ar apăsa-o .

În urma ei au rămas mama, fratele, soțul și cei doi băieți ai ei. Asta pe lângă mii de fani șocați de dispariția sa. Cornel Galeș, cel care i-a fost alături solistei în ultimii 26 de ani, este de-a dreptul devastat. Despre el s-a spus că nu ar avea o relație tocmai bună cu fratele Ilenei, Aurel, dar lucurile nu stau deloc așa.

Aurel Ciuculete a intrat în direct la "Acces Direct", luni, 20 martie, și a făcut lumină în acest caz. Bărbatul a spus că și-a găsit un frate în Cornel Galeș și că sunt uniți.

cornel1.jpg

cornel gales
Cornel Galeș, soțul solistei
Foto: Dorin Costanda

 

"Pe lângă faptul că mi-e cumnat, mi-e cel mai bun prieten.  Suntem mai uniți ca niciodată. Să mă pedepsească Dumnezeu dacă vă mint și relațiile nu sunt bune. Moartea surorii a venit mai rău ca un cutremur. E puțin spus. Știți cât de mare este durerea?! Nu mai pot, sunt extenuat. Toată ziua plâng. În casa în care locuiește Cornel am dormit și eu după înmormântare. Ce să spun?! El e distrus. I-am zis să vină să stea cu mine la Craiova câteva zile. «Nu pot, Auraș, că am promis zânicii mele că în fiecare zi îi duc un trandafir». Să-i dea Dumnezeu sănătate lui Cornel așa cum îmi doresc mie. Să nu se mai bage nimeni în familia noastră. Noi ne înțelegem și știm cum să le punem pe toate la punct. Totul decurge normal. Nu spun lucruri ireale", a declarat fratele cântăreței, printre lacrimi.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1