Fratele Andreei Marin, cercetat după ce a bătut un om la înmormâtarea tatălui

z12-3-bd-img_1538.jpg

“Zâna”, vizibil afectată de pierderea tatălui ei

Sfârşit de săptămână cumplit pentru Andreea Marin. ”Zâna” şi-a condus, sâmbătă, tatăl pe ultimul drum, iar la înmormântare fratele ei a răbufnit. Ionuţ Marin a atacat un jurnalist, care filma în faţa cimitirului din Iaşi, şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele.

Durere fără margini, sâmbătă, la Cimitirul Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Iaşi. Rudele şi prietenii şi-au luat rămas bun de la Dan Marin, care s-a stins din viaţă joi, cu doar câteva zile înainte să împlinească 70 de ani. Andreea Marin (41 de ani) a sosit la cimitir, însoţită de  soţul ei, Tuncay Ozturk (30 de ani). Imediat după ce aceştia au intrat în capelă, fratele ”Zânei”, Ionuţ Marin, a răbufnit.

z2untitled-1.jpg

Andreea Marin a venit însoţită de soţul ei, turcul Tuncay Ozturk
Foto: bzi.ro

S-a năpustit asupra unui jurnalist, pe care l-a pus la pământ şi l-a lovit  fără milă cu pumnii şi picioarele. Doar intervenţia a doi agenţi de pază l-a scăpat de furia lui Ionuţ Marin. După ce s-a mai liniştit, fratele vedetei s-a întors la înmormântare, alături de rudele sale şi aşa chinuite de pierderea suferită. Jurnalistul agresat, care este Vasile Enuţă, redactor-şef la postul de televiziune Antena 1 Iaşi, nu l-a putut însă ierta pe Ionuţ Marin şi s-a dus direct la Poliţie, unde a povestit tot ce i s-a întâmplat, mai ales că are şi dovada agresiunii. Întregul incident a fost filmat de colegii săi.

z3untitled-1.jpg

Foto: bzi.ro

“Eram în afara cimitirului. Nici nu l-am văzut. A venit din lateral şi s-a repezit la mine ca un sălbatic. Mi-am apărat camera, iar el a continuat să mă lovească. Prima dată am crezut că este un agent de pază, nu ştiam că este fratele Andreei Marin. Nu-mi imaginam că în loc să-şi plângă tatăl vine peste mine,  şi asta cu doar 15 minute înainte de înmormântare. Nu am urme vizibile de violenţă, însă mă supără o ureche, nu sunt ok. Voi merge luni la medic”, a declarat, duminică, pentru Click!, Vasile Enuţă.
Aşa că Ionuţ Marin a intrat acum în atenţia poliţiştilor ieşeni. “A fost depusă o plângere penală, pentru loviri şi alte violenţe, la Secţia 4 Poliţie din Iaşi. Urmează să se facă cercetări, să se audieze ambele părţi, pentru a se stabili cu exactitate  ce s-a întâmplat. Cameramanul susţine că era pe spaţiul public, iar fratele Andreei Marin nu ar fi avut nici un motiv să-l atace”, au precizat, pentru Click!, surse din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Pedeapsa prevăzută la infracţiunea de care este acuzat Ionuţ Marin, loviri şi alte violenţe, pleacă de la o amendă, însă poate ajunge şi la câţiva ani buni de închisoare, în funcţie de gravitatea rănilor suferite de cel care a fost agresat. Contactată ieri de Click!, Andreea Marin ne-a spus scurt: “Nu aş dori să fac nici un comentariu pe marginea acestui subiect”.

Dan Marin a murit în timp ce se uita la televizor

z43-neata-7-2col.jpg

Dan Marin şi actuala soţie, Renata Puşcaşu, alături de Ionuţ, băiatul lui, şi de Gabriela, fiica ei

Dan Marin ar fi împlinit duminică 70 de ani. El a fost căsătorit de trei ori. Prima soție a fost mama Andreei Marin și a surorii sale Cristina. Aceasta a murit în 1984, în urma unui accident de mașină. Cu a doua soție, Dan Marin are un băiat, pe Ionuț. Căsnicia, însă, s-a destrămat, iar, în 2006, tatăl vedetei se recăsătorește cu Renata (49 de ani), șefa Direcției Județene de Evidență a Populației din Iași. Aceasta are, la rândul ei, o fiică. Acum, Renata Marin e devastată de durere și spune că soțul ei a murit uitându-se la televizor.

z53-neata-8-2col-cu-marin-i.jpg

Andreea Marin, alături de fratele Ionuţ, în urmă cu mai mulţi ani

“Împreună, în pat, uitându-ne la televizor, a întors capul către mine și a râs (pentru ultima dată), a întors din nou fața către televizor, iar după câteva minute a alunecat în brațele mele adormit, dar adormit pentru totdeauna, cu fața destinsă fără nici o grimasă. Nici eforturile mele, nici ale medicilor de a-l resuscita nu l-au adus înapoi. Plecase pentru totdeauna către Dumnezeu fără chiar să știe”, a mărturisit Renata.

 

Loading...

Citește și

  • tatal andreei marin a murit

    Zi neagră în viața Andreei Marin (41 de ani). Joi dimineață (3 martie), ea a anunțat că și-a pierdut tatăl. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor. Sâmbătă (5 martie), va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Iași.

  • andreea marin carte calator impatimit

    Andreea Marin (41 de ani) a fost atacată dur pe Facebook de rudele victimelor de la Colectiv, dar și de oameni care nu cred în fundația caritabilă pe care o conduce. „Zâna” strânge fonduri pentru cei răniți în incendiul de la 30 octombrie. Fundația vedetei a organizat un spectacol umanitar la Ateneul Roman, pe scena căruia a urcat Angela Gheorghiu, la sfârșitul lunii noiembrie.

  • Andreea Marin (41 de ani) trece prin clipe dureroase. Vedeta şi-a condus sâmbătă (5 martie) tatăl pe ultimul drum, la Iaşi. Dan Marin ar fi împlinit duminică 70 de ani, însă acesta a decedat joi dimineaţă (3 martie), după o grea suferinţă.

  • andreea marin surprize surprize

    E oficial că fosta „Zână a Surprizelor” va reveni pe micile ecrane. Andreea Marin (41 de ani) va prezenta și va realiza la TVR1 o emisiune pentru femei. Vedeta a făcut acest anunț într-un interviu. Click! a aflat motivul pentru care Andreea a luat această decizie.