Fratele Ancăi Badiu a fost găsit mort în Spania!

anca_badiu_frate_mort_spania.jpg

anca badiu mircea mort spania
Artista trece prin momente foarte grele
Foto: Arhiva personală

Fratele cântăreței s-a stins din viață în Spania, unde se afla în vacanță. Anca Badiu (36 de ani) a anunțat că Mircea a fost găsit mort, însă nu știe cum a sfârșit acesta.

Artista a făcut un anunț sfâșietor pe pagina ei personală de Facebook. Fratele ei, care a fost și colegul său în trupa B Brothers, a fost găsit fără suflare vineri dimineață (7 august). Mircea Badiu, pe care prietenii îl numeau Mirco, avea doar 43 de ani.

Fratele meu Mircea s-a strins din viață! Mircea te voi iubi mereu, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

Fratele Ancăi se afla în vacanță în Spania și a dorit să își petreacă seara într-un club, potrivit site-ului replicavedetelor.ro. Artista a avut o presimțire încă dinainte ca Mircea să plece din țară.

În urmă cu doar câteva zile, Mircea a spus entuziasmat că a fost promovat ca asistent manager la Kiehl’s, apoi și-a luat o vacanță și a plecat în Spania. L-am rugat să nu o facă, parcă simțind ce va urma să se întâmple”, a mărturisit Anca Badiu.

Cântăreața așteaptă rezultatele autopsiei pentru a afla motivul pentru care fratele ei s-a stins din viață. Mama Ancăi a murit la aceeași vârstă ca Mircea. Anca Badiu este copleșită de durere și a declarat că Mirco era: „o persoană inteligentă, talentată, mereu cu zâmbetul pe buze și l-am iubit enorm. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”.

Loading...
 
 

Citește și

  • anca badiu kilograme sala antrenor personal

    A declarat război kilogramelor care îi răpiseră şarmul şi se ţine de treabă! Anca Badiu s-a apucat serios de slăbit. Cântăreaţa urmează o dietă strictă şi face mult sport pentru a reveni la silueta cu care s-a consacrat pe vremea când activa în trupa Class.

  • anca badiu kilograme sala antrenor personal

    Anca Badiu s-a pus serios pe slăbit! Ţine dietă strictă şi merge în fiecare zi la sala de sport, unde sub atenta supraveghere a instructorului personal, cântăreaţa trage tare ca să-şi recapete silueta cu care s-a consacrat în lumea muzicală.

  • Anca_Badiu_în_decembrie_2011

    Silueta cu care Anca Badiu făcea furori când era în trupa Class e astăzi istorie. Artista luptă din greu cu kilogramele pe care le-a acumulat în ultimii ani. Din cauza depresiei şi a tratamentelor medicamentoase, solista s-a îngrăşat, iar acum îşi ascunde formele sub haine largi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1