Francisca s-a măritat într-un cadru de poveste. Ce frumoasă a fost mireasă

francisca.jpg

francisca mireasa
Cântăreaţa a arătat fabulos în rochia de mireasă
Foto: arhivă personală

Francisca s-a măritat cu luptătotul Bogdan Lăţescu, nunta fiind un eveniment discret, care a avut loc la Botoşani, weekendul trecut. Cântăreaţa şi soţul ei s-au cununat civil anul trecut, iar acum au vrut sămeargă şi în faţa altarului. Peste 500 de invitaţi le+au fost alături mirilor în ziua în care solista a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

Francisca, artista care a devenit cunoscută după ce a participat în trecut la X-Factor, s-a căsătorit sâmbătă (7 septembrie) la Botoşani cu alesul inimii ei, Bogdan Lăţescu. Mirii au avut o nuntă desprinsă parcă din poveştile cu prinţi şi prinţese, evenimenr despre care încă se mai vorbeşte şi acum.

Peste 500 de invitaţi au chefuit până în zori la nunta artistei. Restaurantul  a fost transgormat într+un cadru de basm, un designer florist îmbodobind sala cu sute de flori naturale.

francisca_si_sotul_ei.jpg

francisca si sotul ei
Francisca şi Bogdan Lăţescu şi-au unit destinele sâmbătă (7 septembrie) la Botoşani
Foto: arhivă personală

“Nu am avut deloc timp nici de story-uri, nici de postări, nici de selfie-uri, nici de mâncare, nici de somn! Am fost atât de prezentă în zilele astea în tot ceea ce am făcut, încât cred că astea-s de fapt, emoțiile alea adevărate... când nu prea îți arde sa mai faci altceva, sau efectiv nu ai timp pe lângă. Întodeauna m-am intrebat cum este să fii pentru o zi prinţesă. Acum am aflat şi vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au făcut să mă simt aşa. Rochia de mireasă deşi poate părea voluminoasă, a fost în fapt o minunăție în care m-am simțit extraordinar şi am putut să dansez toată noaptea", a povestit Francisca.

francisca_mireasa.jpg

francisca mireasa
Francisca a îmbrăcat rochia de mireasă
Foto: arhivă personală

Şi invitaţii au încis ringul de dans. Atmosfera a fost întreţinută de Orchestra Lăutarii Dorul Basarabiei din Chișinău, Adi Cristescu, Ion Paladi.

Francisca şi Bogdan Lăţescu se iubesc de 7 ani 

Vara trecută, Francisca şi Bogdan Lăţescu s-au cununat civil tot la Botoşani, petrecere la care au invitat 130 de persoane. Atunci, bruneta a purtat o rochie roz pudrat cu decolteu și trenă, despicată pe o parte, iar mirele cămașă albă, pantaloni gri și sacou bleu ciel.

francisca_dulceanu.jpg

francisca cununie
Francisca s-a căsătorit civil la Botoșani în vara lui 2018
foto: arhiva personală

Emoționați, cei doi au pus ca şi acum singuri la punct toate detaliile ceremoniei. Toate grijiole le+au provocat mirilor adevărate insomnii, însă într-un final s+au bucurat alături de invitaţii lor până în zori.   

 

Citeşte şi: 

 

Francisca se pregăteşte de nuntă cu iubitul luptător! Vor avea 500 de invitaţi

Kim Kardashian de România cutreieră Roma cu iubitul luptător! Cine i-a "furat" inima

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Francisca, Kim Kardashian de Romania, silicoane, operatii estetice

    Şi-a dorit forme voluptuoase, o talie de viespe şi un posterior mai proeminent decât cel al vedetei de peste hotare, cu care e adesea comparată. Francisca, focoasă artista din Botoşani ce seamnă izbitor cu Kim Kardashian, a recurs la două operaţii estetice, liposucţie şi mărire de sâni cu grăsime proprie. Pentru aceste două intervenţii, eaa apelat la celebrul doctor al vedetelor, Călin Doboş.

  • francisca kim kardashian de romania

    Francisca are numai 21 de ani, dar deja are o reputație bună în showbiz-ul românesc. Fanii o admiră nu doar pentru formele ei care aduc mult cu cele ale vedetei internaționale Kim Kardashian, dar și pentru vocea ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1