Fotografia cu Mihaela Rădulescu care a încins Internetul

mihaela.jpg

mihaela radulescu romanii au talent
MIhaela Rădulescu a intrat în vacanţă de la emisiunea "Românii au talent"
foto: captură video

Filmările pentru "Românii au talent" s-au încheiat, aşa că Mihaela Rădulescu nu mai are niciun angajament cu Pro Tv până la toamnă. Acest lucru se traduce pentru ea în zile fierbinţi de vacanţă în care face deja furori în cel mai decupat costum de baie. Diva de la Monte carlo s-a pozat sexy la o plimbare cu şalupa.

Mihaela Rădulescu nu trebuie să facă mari eforturi pentru a-şi ţine fanii în priză. De data aceasta, vedeta a pozat într-un costum de baie minuscul, care i-a lăsat la vedere sânii, ajustaţi în cabinetul medicului estetician, dar şi posteriorul bombat. Nu mai este un secret pentru nimeni că deşi jurata de la "Pro Tv" are 48 de ani,  trupul ei arată, cu mult sport, ca al unei femei de 30 de ani. Mândră de abdomenul ei, Mihaela Rădulescu nu pierde ocazia de a lă arăta celor care găsesc tot timpul motive să o critice că are un trup fără cusur. Aşa a făcut şi de această dată când a încins imaginaţia fanilor ei de pe Instagram, care nu s-au mai săturat să-i admire formele. 

mihaela_radulescu.jpg

mihaela radulescu costum de baie
Mihaela Rădulescu a făcut furori cu această imagine din vacanţă
Foto: arhivă personală

"Wooow Mihaela! Ce corp frumos ai! Am rămas fără cuvinte! Felicitări!, Ești mai sexi și mai frumoasă ca o puștoaică, Care-i reţeta tinereţii?", sunt doar câteva dintre comentariile pe care Mihaela le-a primit după ce a publicat această imagine fierbinte cu ea.  

Felul în care arată i-a adus recent un contact gras cu o celebră companie de cosmetice, care produce nemuritoarele creme Gerovital. 

Loading...
 
 

Citește și