FOTO Valentina Pelinel, zi de naștere în sânul familiei. Ce mari s-au făcut gemenele!

Valentina Pelinel și-a serbat ziua de naștere marți, 8 decembrie, alături de partenerul ei, Cristi Borcea, și de cei trei copii pe care îi are alături de acesta. Cu casa deja pregătită pentru Sărbători, cei 5 au făcut și o poză de pus în ramă, lângă brad!

Valentina Pelinel a publicat în mediul online o imagine ce poate fi ușor catalogată drept „familie fericită în prag de Sărbători”. Alături de partenerul ei, Cristi Borcea, dar și de cei trei micuți pe care îi au împreună, Valentina și-a sărbătorit ziua de naștere exact așa cum și-a dorit: în sânul familiei, printre cadouri și prăjituri ornate ca de Crăciun.

pelinel-familie.jpg

valentina pelinel familie
Valentina, fericită alături de soț și copii
foto: arhivă personală

Valentina Pelinel, zi de naștere în familie

Pelinel a primit și un tort în ton cu vremea de afară și magia Sărbătorilor, dar și câteva vizite din partea câtorva prietene apropiate. În rest, fericita mămică a petrecut alături de familie, iar imaginea publicată pe contul personal de Instagram arată că aceasta nu și-ar fi dorit altceva! Cei 5 membri ai „clanului” stau frumos lângă brad, Valentina și Cristi sărutându-se ca doi îndrăgostiți. De remarcat însă și ce mari au crescut cele două gemene ale cuplului, care mai au puțin și îl ajung în curând pe frățiorul lor.

Ce spune Cristi Borcea despre relația cu Valentina Pelinel

După mai multe relatii şi mariaje eşuate, Cristi Borcea a recunoscut că şi-a găsit jumătatea. Valentina Pelinel este femeia alături de care vrea să rămână pentru totdeauna, spune acesta. 

„Eu am avertizat-o că nu are cum să reziste relaţia dintre noi. Abia aflasem sentinţa. Era vorba de distanţă, de faptul că numele îi va fi terfelit în presă. Dar mi-a spus că vrea să fie cu mine indiferent de ceea ce se va întâmpla. Atunci am ştiut că este femeia alături de care voi rămâne toată viaţa”, a dezvăluit Cristi Borcea, la Antena Stars.

Loading...