FOTO Speak: “Nu pot să cred că sunt atât de prost...” Ce a păţit artistul

speak_5.jpg

adelina speak casatorie iubire relatie
Speak a avut parte de un incident neplăcut chiar din cauza Adelinei
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Trăiesc zile minunate împreună, se iubesc tot mai mult, pe zi ce trece, se înţeleg de minune şi au planuri serioase de viitor. Pe de altă parte, Speak (28 de ani) şi Adelina Petriţu (27 de ani) au avut parte, recent, şi de un incident neplăcut.

Vrea să o asculte întocmai şi să-i facă mereu pe plac! Recent, artistul a povestit, pe propriul blog, prin ce întâmplare hazlie a fost nevoit să treacă, din cauza Adelinei.

Frumoasa brunetă i-a lăsat un bilet lui Speak prin care îl ruga să îi plimbe patrupedul şi să îi ridice nişte rochii de la curăţătorie, deoarece ei nu îi permitea timpul. Zis şi făcut. Speak s-a conformat, ca de fiecare dată. Doar că, în grabă fiind, artistul a uitat cheile de la maşină... în portbagaj! De aici nu mai fost decât un pas până la declanşarea „furtunii”.

speak_2.jpg

adelina speak casatorie iubire relatie
Adelina şi Speak trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi vor să rămână împreună pentru totdeauna
Foto: Arhivă personală

"Recuperez rochiile şi le aşez cu multă grijă în portbagaj. Îl inchid şi dau să mă urc în maşină. Maşina blocată! AHAAA! Îmi dau seama cam cât de… bălan sunt. Odată cu rochiile consoartei, am scăpat şi cheia de la maşină în portbagaj. Nu cred că sunt atât de prost…", a explicat în detaliu Speak, pe blogul personal.

Adelina Pestriţu şi Speak formează un cuplu de la începutul acestui an, iar cei doi se iubesc atât de mult încât şi-ar dori să facă şi pasul cel mare.

adelina-pestritu-speak-nunta.jpg

adelina speak casatorie iubire relatie
Speak şi Adelina se gândesc din ce în ce mai mult la căsătorie
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1