FOTO Şerban Huidu, din nou pe schiuri: ''N-am putut să mă abţin''

Şerban Huidu

Şerban Huidu
FOTO: Arhiva personală

Când vine iarna, e semn de bucurie pentru Şerban Huidu.

Șerban Huidu și-a pus din nou schiurile în picioare, după aproape cinci ani de la accidentul suferit pe o pârtie din Austria, care era să-i fie fatal.

Acesta a publicat, în urmă cu câteva zile, pe contul personal de Facebook o fotografie în care este echipat corespunzător pentru sezonul de iarnă, şi pregătit pentru o nouă rundă de schi. Vedeta le-a împărtăşit şi fanilor pasiunea lui pentru acest sport.

''An nou frumos şi fericit! N-am putut să mă abţin...'', a fost mesajul lui Huidu pentru prietenii virtuali.

Cârcotaşul nu a renunţat la pasiunea sa pentru schi

Cârcotaşul nu a renunţat la pasiunea sa pentru schi
FOTO: Arhiva personală

În 2010, prezentatorul a suferit un grav accident în timp ce se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. A coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom, ajungând în stare gravă la spital, cu hemoragie craniană.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Lui Şerban Huidu îi place mult viaţa trăită la cote maxime de adrenalină. Weekendul trecut el a fost plecat în Italia, într-o staţiune de lângă Milano, unde s-a distrat pe cinste alături de familia sa. Asta în timp ce în ţară urmează să se decidă care va fi soarta lui după accidentul pe care l-a provocat anul trecut şi în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane.

  • serban huidu, carcotasii

    După ce a aflat că prezentatorul de radio Claudiu Roman s-a sinucis, Şerban Huidu a lăsat un mesaj pe blogul lui personal.