FOTO Roxana Ciuhulescu, relaxare cu familia la casa de vacanță din Argeș: "Aici e Raiul pe pământ"

roxana-ciuhulescu-familie.jpg

Roxana Ciuhulescu, Silviu Bulugioiu și micuții Ana și Cezar
foto: arhivă personală

Roxana Ciuhulescu (40 de ani) și-a încărcat bateriile, pe perioada lunilor cu restricții, în casa ei din comuna Bughea de Jos, județul Argeș, alături de membrii familiei, soțul Silviu Bulugioiu și copiii lor, Ana (11 ani) și Cezar (2 ani). Curtea e plină de animaluțe și de pomi fructiferi, bucuria celor mici.

Celebra prezentatoare tv, vedeta cu cele mai lungi picioare din România, de 1, 20 metri, ne-a povestit despre perioada în care s-a bucurat de vacanța la aer curat: ”Copiii nu s-au plictisit deloc, din contră! Au avut activități antrenante și am ajuns și la complexul de sport și de recreere "7 Cai, Nămăești”. A fost cea mai frumoasă perioadă, raiul pe pământ. Am avut timp pentru noi, pentru copii. Cei mici au avut spațiu suficient de joacă, s-au jucat cu căluții, căprițele", ne-a spus Roxana.

roxana-ciuhulescu_2.jpg

Roxana laudă acest mic colț de rai, din comuna Bughea de Jos
foto: arhivă personală

Ea laudă acest mic colț de rai, din comuna Bughea de Jos: ”Avem o casă de vacanță cu vedere către munții Iezer-Păpușa. Copiii sunt extrem de fericiți aici. Ana are un cal pe care îl călărește săptămânal, Cezar aleargă într-o curte mare. Amândoi sunt fericiți că văd atâtea animale, capre, oi, vaci, iepuri. Mergem săptămânal pe munte. Este aer curat, copiii s-au dezvoltat frumos și sănătos în aceste două 2 luni. Eu am făcut emisiuni pe zoom dar și sport. Silviu a lucrat și el la distanță. A fost ca o vacanță și am trăit-o din plin. Am avut timp pentru noi, pentru copii".

roxana-ciuhulescu_1.jpg

Micuțul Cezar, la lighean

Deoarece prezintă emisiunea online "SportExtra", vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul, fiind nevoită să păstreze legătura și cu ai săi colegi de televiziune.

Citește și:

EXCLUSIV! Florin Călinescu, izolare la moșia din Băbana, Argeș: «Am 83 de găini, 5 porci şi 42 de bibilici»

Dan Bordeianu, colț de rai la Brănești: curtea și grădina sunt de vis. Și Keo s-a mutat în casă nouă

Loading...

Citește și

  • În prima duminică din octombrie, pe o vreme splendidă, Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu şi-au jurat credinţă şi şi-au botezat copilul, în Biserica Sfinţilor, de pe Calea Moşilor. Mireasa a fost însoţită de fiica sa, de mamă şi de fratele ei, iar slujba a emoţionat-o până la lacrimi.

  • Au divorţat în 2017, însă acum sunt fericiţi cu partenerii lor de viaţă. Roxana Ciuhulescu s-a măritat duminică cu fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu, iar primul ei soţ, Mihai Ivănescu, s-a cuplat cu o superbă ”gheişă”. Surse din anturajul celor doi spun că japoneza este cea cu care ar fi înşelat-o pe Ciuhulescu chiar de ziua ei, în 2016.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1