FOTO Răzvan a rămas singur, Dani e la un pas de nuntă. Cum a sărbătorit Oțil doi ani de relație cu Gabriela Prisăcariu

dani-otil-gabriela-prisacariu.jpg

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, surprinși de fotoreporterii Click!
foto: Mihai Ionescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Matinalii de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Antena 1, sunt prieteni de ani buni, însă nu prea se „sincronizează” în amor. Dacă Dani Oţil sărbătoreşte relaţia cu Gabriela Prisăcariu, colegul său tocmai ce a anunţat că s-a despărţit de Lidia Buble. 

Simpaticii prezentatori de dimineaţă de la Antena 1 nu s-au sincronizat niciodată să fie şi ei fericiţi în acelaşi timp. Când Răzvan Simion (39 de ani) era însurat, Dani Oţil (39 de ani) era mai mult singur şi zbura din floare în floare. Apoi când Răzvan a început să se vadă cu Lidia Buble, Dani își căuta partenera potrivită, după despărțirea de Mihaela Rădulescu. Acum, acesta din urmă e logodit cu frumoasa Gabriela Prisăcariu (26 de ani), iar prietenul Răzvan tocmai s-a despărțit de Lidia.

2.jpg

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani

Perioada de izolare i-a prins împreună pe Dani și pe Gabriela, iar recent au împlinit şi doi ani de relaţie. Cei doi au avut parte de un weekend romantic, când au fost împreună şi au petrecut ca doi îndrăgostiţi. Vinerea trecută, Dani, iubita şi încă un prieten s-au pregătit să plece în weekendul prelungit de Rusalii. Cei trei au plecat de la restaurantul matinalului, şi au mers la un service auto din zona Piaţa Presei.  Aici au schimbat maşina, au lăsat maşina lui Dani şi au luat un BMW X5. Prietenul care-i însoţea s-a ocupat să mute bagajele din portbagaj, nişte cutii cu vin şi lădiţe cu provizii pentru weekend. 

3.jpg

Dani și iubita merg la cumpărături împreună

Gabriela era îmbrăcată într-o rochiţă albă cu imprimeuri florale, iar Dani purta un tricou şi pantaloni scurţi, la care asortase o pereche de şosete colorate. Cât au stat prin curtea service-ului, Gabriela l-a luat, la un moment dat, pe Dani de gât, diferenţa de înălţime dintre ei fiind vizibilă! Însă așa e când ai picioare interminabile, de fotomodel.


Dani și Gabriela au marcat cei doi ani de iubire și cu umorul lor caracteristic. Cu ocazia aniversării, Gabriela a vrut să îi facă o surpriză prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, așa că i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare în forma cifrei doi. "La mulți ani! Ești bucuros?", l-a întrebat Gabriela pe Dani. „Cum se zice? Condoleanțe sau cum se zice? Doi ani de? Calvar, chin! Doi ani de la operație”, a răspuns prezentatorul TV, în stilul caracteristic plin de umor. Reația lor se pare că merge foarte bine, iar Dani Oțil a făcut acum ceva timp marele pas și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

Citeşte şi 

Lidia Buble, Răzvan Simion, părinții ei, fosta lui soție, 5 ani de ostilitate. Problemele care le-au distrus iubirea

Ce mult au pătimit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan Simion
 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5