FOTO Premiile Gopo 2020, sub regulile pandemiei. Detalii inedite de la "Oscarurile Românești"

gala-gopo-2020_3.jpg

Pavel Bartoș, într-un interviu cu echipa de la PRO TV. Observați microfonul special, pentru distanțare socială

Luni, 29 iunie, la Verde Stop Arena, a avut loc cea de-a 14-a ediție a Galei Premiiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România. „La Gomera” este marele câștigător al trofeului Gopo pentru "Cel mai bun film", pelicula lui Corneliu Porumboiu adjudecându-și 9 trofee din cele 13 nominalizări. Click! îți prezintă poze și detalii din culisele evenimentului, desfășurat sub regulile pandemiei.

Amânată cu trei luni în contextul măsurilor de restricție, siguranță și prevenție adoptate de autorități în această primăvară, prima ediție a Galei Premiilor Gopo desfășurată în aer liber a reunit aproximativ 500 de invitați, actori și cineaști, profesioniști ai industriei cinematografice și jurnaliști, precum și vedete de televiziune.

Actorul Alex Bogdan a fost pentru al cincilea an consecutiv amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor, în timp ce vedeta PRO TV Amalia Enache a prezentat momentele speciale de pe covorul roșu.

 • Gala Premiilor Gopo, în premieră, în aer liber. Evenimentul a avut loc la Verde Stop Arena
  foto: Sever Gheorghe
 • Regizorul Radu Dragomir și actrița Dana Rogoz, pășind pe covorul de iarbă
  foto: Sever Gheorghe
 • Pavel Bartoș, într-un interviu cu echipa de la PRO TV. Observați microfonul special, pentru distanțare socială
 • Regizorul Tudor Giurgiu, relaxat, în timp ce este intervievat cu “bățul” care menține distanța
  foto: Sever Gheorghe
 • Așa au fost aranjate scaunele și mesele
  foto: Sever Gheorghe
 • Cea de-a 14-a ediție a Galei Premiilor Gopo s-a desfășurat după regulile pandemiei
  foto: Sever Gheorghe
 • Reporterului Click! i s-a măsurat temperatura la intrare
  foto: Sever Gheorghe
 • Dispenserul cu gel dezinfectat a fost montat chiar la poartă
  foto: Sever Gheorghe
 • Gheorghe Chelu, reporterul Click!, trecând prin tunelul dezinfectant
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/9

Corneliu Porumboiu, Cătălin Mitulescu, Adina Pintilie, Dan Chişu, Dorina Lazăr, Adela Mărculescu, Daniela Nane, Magda Catone, Dorotheea Petre, George Ivașcu, Andreea Esca, Dan Bordeianu, Ana Ciontea, Mihai Călin, Diana Cavallioti, Adrian Păduraru, Alex Potocean, Andrei Crăciun, George Piștereanu, Aida Economu, Daniela Nane, Marius Manole, Cosmina Stratan, Șerban Pavlu, Ana Ularu, Ilona Brezoianu, István Téglás, Dana Rogoz și Pavel Bartoș sunt doar câțiva dintre invitații care au participat la Gala Premiilor Gopo.

gala-gopo-2020_10.jpg

Gheorghe Chelu, reporterul Click!, trecând prin tunelul dezinfectant
foto: Sever Gheorghe

Cum am trăit distanțarea la Gala Premiilor Gopo

Reporterul Click! Gheorghe Chelu, nelipsit de la evenimente mondene, lansări, premiere de film, povestește cum a trăit Gala Gopo sub normele pandemiei. "Luni seară a avut loc la Verde Stop Arena Gala Premiilor Gopo, ediția a XIV-a. La vremuri noi, reguli noi, astfel că între orele 18.00-19.00, presa trebuia să-și ridice acreditările pentru a a avea acces la eveniment. După ce-ți luai acrediarea, trebuia să mergi la o domnișoară îmbrăcată toată în combinezon alb, de protecție, pentru a ți se măsura temperatura. Au urmat dezinfectarea mâinilor cu gelul din dispenser, apoi dezinfectarea întregului corp, trecând pe sub tunelul special. Masca a fost obligatorie, iar la interviuri, între jurnaliști și actori trebuia să existe cel puțin un metru distanță. Din cauza căldurii, mulți au renunțat treptat la măști. Printre invitați se plimbau tineri cu pancarte, pe care erau înscrise unele reguli de distanțare socială. La final, spectatorii au fost rugați să părăsească locul în trepte, adică primii cei din spate, că să nu se îmbulzească lumea spre ieșire".

„La Gomera”, marele câștigător

Filmul „La Gomera”, scris și regizat de Corneliu Porumboiu și produs de Marcela Ursu și Patricia Poienaru (42 Km Film) și-a adjudecat 9 trofee din cele 13 nominalizări, pentru Cel mai bun film, Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun montaj, Cea mai bună imagine, Cel mai bun actor într-un rol secundar - István Téglás, Cea mai bună actriță într-un rol secundar - Rodica Lazăr, Cel mai bun sunet - Andre Rigaut, Sophie Chiabaut, Niklas Skarp și Christian Holm, Cele mai bune decoruri - Simona Pădurețu.

Citește și:

Cele mai frumoase cupluri de la Gala Premiilor Gopo! Andrei Aradits și soția nu au renunțat la măști nici pentru poza oficială

Adnana din «Toate pânzele sus», apariție rafinată la Premiile Gopo. Actrița Julieta Szönyi, în formă la 71 de ani

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1