FOTO: Poză de album cu solista care cântă melodia cu același nume

Mellina sexy.jpg

Mellina Poza de album copilarie
Solista a devenit cunoscută datorită melodiei „Poză de album” pe care o interpretează în duet cu Vescan
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Anul trecut a fost, cu siguranţă, unul dintre cei mai buni pentru interpreta hitului „Poză de album”. Solista care cântă împreună cu Vescan „a rupt” topurile din România şi a devenit în doar câteva luni una dintre cele mai iubite şi apreciate artiste din showbiz-ul românesc. În curând revine cu noutăți...

A ajuns peste noapte o solistă de succes, după lansarea melodiei „Poză de album”. Acum, Mellina (27 de ani) a lansat o altă poză de album, una în adevăratul sens al cuvântului. Frumoasa artistă a publicat pe un site de socializare o imagine în care îi vedem chipul frumos şi zâmbetul gingaş din copilărie.

Mellina copil 1.jpg

Mellina Poza de album copilarie
Mellina, așa cum arăta la doar câțiva anișori
foto: arhiva personală

 

Cu această ocazie, solista a anunțat că pregătește noutăți muzicale. După succesul înregistrat cu hit-ul „Poză de album”, care a fost vizualizat de peste 20 milioane de ori pe YouTube şi, mai mult decât atât, a fost pe primul loc în topurile posturilor de radio și tv, acum Mellina se pregăteşte de lansarea unui noi piese. Anunţul a fost făcut de casa de discuri a artistei, Mango Records: „Viitorul single Mellina Official este aproape gata şi sună woooow!!! Abia aşteptăm să ascultaţi piesa”, au scris pe reţeaua de socializare reprezentanţii casei de discuri a artistei.

Cine e Mellina?

În copilărie, Mădălina Dumitru alias Mellina se juca cu chitara tatălui şi acum a ajuns să-şi compună singură piesele, dar creează melodii şi pentru alți artişti din ţară sau străinătate. A terminat Şcoala Populară de Arte, secţia Canto Muzică Uşoara, şi a participat la numeroase festivaluri şi concursuri muzicale. Însă, adevăratul contact serios cu muzica s-a produs în 2011, odată cu lansarea pieselor „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan.

Mellina e şi printre puţinele producătoare/compozitoare din România. Artista a compus piese pentru artişti atât din ţară, cât şi din străinătate, precum Robin DeVille  – „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia), Zelish – „I Won’t Give Up” și „Forever You & Me” şi Anca – „1.000 de motive”. De asemenea, a compus şi coprodus piesa „We Are One”, interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison România 2013.

Cu melodia asta a ajuns nr. 1 în topurile muzicale

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1