FOTO Nicolae Guţă, cu ochii în lacrimi. Decizia luată de Beyonce

clipboard08.jpg

Nicoale Guţă
Nicolae Guţă încearcă să o convingă pe Beyonce să renunţe la plângerea depusă
Foto Pro Tv

Războiul dintre Narcisa şi Beyonce s-a soldat cu arestarea preventivă pentru 30 de zile a primei şi spitalizarea celei de-a doua.

Nicolae Guţă este devastat de felul în care cele două femei din viaţa sa au ales să rezolve conflictul dintre ele. narcisa a intrat zilele trecute în casa în care locuia Beyonce de România unde i-a aplicat acesteia o corecţie fizică. Victima a depus plângere la poliţie în urma agresiunii, iar Narcisa a primit sâmbătă un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Nicoale GuţăZoom
Nicolae Guţă este extrem de afectat de cele petrecute între cele două femei
Foto Pro Tv

"Am fost duminică şi i-am dus cele necesare la penitenciar. Narcisei i-a trecut tăria, toată ziua nu plânge, urla în puşcărie şi e confuză când vorbeşte, ce să zic acum este distrusă. Am chemat-o pe soacra mea să stea cu Alberto pentru că îi este şi lui extrem de greu. Am decis că nu e momentul nici pentru ea nici pentru el să meargă să o vadă pe mama sa după gratii. Nu s-au mai văzut de vineri de când au luat-o. Şi-a cerut iertare de la cel mic pentru toată situaţia pe care a creat-o. Vorbesc la telefon cu Narcisa când i se permite ei să mă sune. Din inima îţi spun că nici celui mai mare duşman nu îi doresc să rămână acolo. Eu am stat doar căteva minute când am fost duminică să-i duc haine, cele necesare traiului şi m-au trecut fiorii. Nu am avut cu cine să mă înţeleg, am încercat să vorbesc cu Mădălina să renunţe la plângere, dar nu vrea", a povestit Nicolae Guţă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

Nicoale GuţăZoom
Nicolae Guţă încearcă să o convingă pe Beyonce să renunţe la plângerea depusă
Foto Pro Tv

Mădălina şi-a scos certificat medico-legal şi nu este dispusă să-şi retragă plângerea. "Mă simt foarte rău, nu am voie să ridic greutăţi şi nu mă pot deplasa. Sunt traumatizată şi când sună telefonul mă sperii. Guţă a făcut presiuni să renunţ la aceste acuzaţii. Am peste 80 de mesaje în telefon de la el, dar sunt pregătită să merg până în pânzele albe să o văd după gratii".

loading...
Loading...

Citește și