Foto cu impact emoțional. Monica Anghel a căzut de pe cal și s-a accidentat la față

monica-anghel-cal.jpg

Monica Anghel a căzut de pe cal în timpul unei plimbări
Foto: Arhivă personală

Monica Anghel a avut un accident la călărie și ulterior a publicat pe rețelele de socializare o imagine care la prima vedere i-a îngrijorat pe fanii acesteia: cântăreața era plină de vânătăi și cu nasul rupt, semn că incidentul a fost destul de serios. Aceasta a anunțat însă că este bine și nu vrea nici în ruptul capului să renunțe la pasiunea ei: echitația.

Recent, Monica Anghel a dezvăluit că a obținut permisul pentru categoria BE, care îi permite să tracteze remorci pentru cai și rulote, ocupându-se, astfel, de pasiunea ei pentru patrupedele cu coamă, care este una veche. Cum vedeta adoră să călărească în timpul liber, având și un instructor de echitație care să o ghideze, aceasta iese destul de des la plimbare cu calul.

Monica Anghel s-a accidentat după ce a căzut de pe cal

Când ai această pasiune însă mai apar și incidente neplăcute, atunci când „partenerii de călărit” nu sunt destul de familiriazați unul cu celălalt. Acesta a fost și cazul cântăreței, care s-a ambiționat să ia la plimbare un cal nou, care se pare că nu a dorit să fie „îmblânzit”. Vedeta a căzut de pe cal și s-a accidentat destul de serios în zona feței, însă susține că este în totalitate vina ei, pentru că s-a aventurat cu calul „rebel”. 

monica-anghel-cazatura-cal.jpg

Monica Anghel s-a accidentat la călărie
Foto: Instagram

„Sunt foarte ok, n-am fracturi. E perfect. Prietenul meu a achiziționat încă un cal și eu m-am dus în vizită și am încălecat și am vrut să fac o manevră nu foarte complicată, dar pe care n-am mai făcut-o, și nici nu cunoșteam calul, am vrut să săr peste un mic obstacol și am sărit doar eu. Problema este că eram foarte instructorul meu și de aceea s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Apropo de buza umflată, cred că mi-a sta bine să am acid hialuronic. Normal că mă urc din nou pe cal, dar doar cu instructorul”, a povestit Monica Anghel la Antena Stars. 

Monica Anghel face echitație de 9 ani

Artista, care are această pasiune de ani buni, și-a dorit să obțină permisul BE ca să le poată da o mână de ajutor prietenilor ei posesori de cai, în special lui Nelu Secheli, instructorul ei de echitație. „Toți prietenii mei care au cai să apeleze la mine!”, a spus Monica recent, încântată de această reușită a ei.

Mare iubitoare de cai, Monica Anghel face echitație periodic, de aproape nouă ani, sub îndrumarea lui Nelu Secheli, iar de un an de zile a început să învețe să facă acrobații pe cal, avându-l ca instructor pe maestrul Filimon Iordache.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • monica anghel frate

    Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, în cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva", spune că și-a descoperit talentul muzical acum 10 ani, la un club de karaoke. Puțin timp după aceea, urca pe scenă alături de sora sa și de maestrul Ionel Tudor.

  • Monica Anghel (48 ani) și-a schimbat garderoba, după ce a slăbit foarte mult, peste 40 de kilograme. Dacă înainte de a se subția solista urca pe scenă doar în ținute elegante, cu rochii de seară lungi, la care asorta pantofi cu toc, iată că, de ceva vreme, ea susține show-uri în adidași sport lucioși și blugi rupți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1