FOTO Mihaela Rădulescu a votat în afara ţării!

mihaela-radulescu-duminica-in-familie-antena-1.jpg

mihaela radulescu jurat emisiune
Mihaela Rădulescu este noul jurat de la "Românii au talent"
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Ziua în care peste 18 milioane de români merg la vot să-şi aleagă noul preşedinte a prins-o pe Mihaela Rădulescu în afara ţării. Nu, nu la Monaco. Foarte ocupată cu filmările, Mihaela a votat într-o pauză, în Chişinău.

Nu ştim unde a votat bruneta în anii trecuţi, dar iată că, de această dată, Mihaela Rădulescu a pus ştampila în Chişinău, într-o scurtă pauză de filmare pentru emisiunea unde este jurat, „Românii au talent” de la ProTV.

Mihaela a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare în cabina de machiaj, probabil, iar mesajul din dreptul imaginii este cât se poate de grăitor: “Pauză de retuşuri şi de vot, la Chişinău.”, a scris vedeta pe reţeaua de socializare. În imagine, bruneta este îmbrăcată într-o superbă rochie roşie, care îi dă un farmec aparte. În scurt timp, fanii au numit-o “lady in red”.

De menţionat că peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt așteptați astăzi la urne, pentru a-și exprima opțiunea în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale 2014.

raduleascu.jpg

Mihaela Radulescu pauza filmare Chisinau
Mihaela Rădulescu a votat într-o pauză de filmare, în Chişinău
Foto: Arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Și-a asumat cu nonșalanță relațiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viața ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operații estetice.

  • Mihaela Rădulescu a anunţat cu bucurie că a spus, în sfârşit, ''DA'!''. Nu a cerut-o în căsătorie iubitul său, Dani Oţil , ci oficialii de la Pro Tv, care i-au cerut să fie jurat în cadrul emisiunii ''Românii au Talent''.

  • Nu degeaba i se spune diva de la Monte Carlo! Mihaela Rădulescu a avut grijă de imaginea ei chiar şi în ziua înmormântăii celui care i-a dat viaţă. Şi-a plâns neîncetat părintele mort şi şi-a ascuns chipul tumefiat sub o pereche de ochelari de soare, a purtat haine de doliu şi o pereche de încălţăminte sport, însă la un moment dat a simţit nevoie să facă o schimbare.

  • Bianca Rus romani vot numar milioane

    Bianca Rus s-a făcut de tot râsul şi în ziua de votare! După ce, în urmă cu nicio săptămână, artista s-a lăudat fanilor că ar fi primit un telefon scump din partea unei persoane dragi sufletului ei, dar imediat s-a dat de gol că şi l-a cumpărat singură, iată că şi astăzi a gafat din nou. Artista nu ştie numărul celor care au drept de vot în România, nici măcar cu aproximaţie.